UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Portekiz Fransa İddaa Tahmini 05.07.2024

EURO 2024 çeyrek final maçında, Portekiz ile Fransa karşı karşıya gelecek. Bu dev maçı saat 22.00’de TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Portekiz ile Fransa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Portekiz galibiyetine 3.40, beraberlik tercihine 3.05, Fransa galibiyetine ise 2.42 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Fransa Tur Atlar tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Portekiz’in Şansı Yanındaydı 

Portekiz adına Slovenya karşılaşması oldukça zor geçti. Son 16 turunda karşı karşıya geldiği Slovenya karşısında rahat kazanması beklenen Portekiz, rakibini penaltı atışları ile mağlup edebildi. Özellikle Sesko’nun karşı karşıya kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı. Portekiz şimdiye kadar EURO 2024’de oynadığı 4 maçta tek mağlubiyetini Gürcistan karşısında almıştı. Özellikle son 2 maçta Gürcistan ve Slovenya karşısında hiç iyi sınav vermediler. Çeyrek finalde Fransa ile karşılaşacak olan Portekiz’i zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Portekiz’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Fransa Tur Peşinde 

Fransa son 16 turunda karşı karşıya geldiği Belçika karşısında tek golle kazandı. Maç uzatmalara gidecek derken, Kolo Muani’nin attığı golle 1-0 kazanan Fransa adını çeyrek finale yazdırdı. EURO 2024’de 4 maçı geride bırakan Didier Deschamps’ın ekibi bu maçlarda sadece 2 kez kazanabildi. Grup aşamasında beklentileri karşılayamamalarına rağmen 4 puan ile gruptan çıkan bir Fransa vardı. Çeyrek finalde ise Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan Fransa, turun favorisi olarak gösteriliyor ama son maçlardaki performans ile devam ederlerse, turu geçme şansları pek kolay gözükmüyor. Karşılaşma öncesinde Fransa’da Adrien Rabiot kart cezalısı. 

Portekiz – Fransa Maç Bilgileri

Portekiz – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Bu dev maçı saat 22.00’de TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fransa’da Adrien Rabiot kart cezalısı. 

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa Ruben Dias, Pepe, Joao Cancelo, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Vitinha, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota, Rafael Leao

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Dayot Upamecano, Jules Kounde, William Saliba, Theo Hernandez, Eduardo Camavinga, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Ousmane Dembele, Kylian Mbappe

İddaa Tahmini

Portekiz lider tamamladığı grupta 6 puan toplamıştı. Son maçta Gürcistan’a 2-0 kaybettiler ama gruptan lider çıktılar. Son 16 turunda ise Slovenya’yı penaltı atışları ile geçen Martinez’in ekibi çeyrek finalde Fransa’nın rakibi oldu. Fransa ise şimdiye kadar istediği performansı bir türlü gösteremedi. Buna rağmen çeyrek finale kadar geldiler ama şansları da yanındaydı. Son 16 turunda Beçika’yı tek golle 1-0 mağlup ederek tur atladılar. Çeyrek finalde Portekiz karşısında da favori gösteriliyorlar. Fransa’dan reaksiyon bekliyorum. İyi bir oyun ve skor ile turu geçerek yarı finalist olurlar.

İddaa Oranı: Fransa Tur Atlar, Oran 1.49

Bets10 Oranı: Fransa Tur Atlar, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…