UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya Almanya Maç Tahmini 05.07.2024

5 Temmuz Cuma akşamı, EURO 2024‘e ev sahipliği yapan Almanya ile İspanya, Çeyrek Final eşleşmesinde karşı karşıya geliyor. Dev maç Türkiye saati ile 19:00’de başlarken, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Stuttgart Arena ev sahipliği yapıyor.

Bets10, İspanya galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.20, Almanya galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’te hazırlanan özel oran fırsatlarında ise İspanya – Almanya maçında, 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

İspanya’da Kritik Viraj

Luis de la Fuente yönetimindeki Matadorlar, turnuvaya etkileyici bir başlangıç yaparak gruplarda Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk ve Gürcistan karşısında sahadan zaferle ayrılarak, liderlik ipini göğüsledi. Yarı Final yolunda karşı karşıya gelecekleri Almanya ile birlikte, Avrupa Şampiyonası’nda şuana kadar en iyi performansı sergileyen takım İspanya oldu diyebiliriz. Gruplarda 3 maç sonunda 5 golle 9 puan toplayan İspanya, kalesinde ise gole izin vermedi. Son 16 Turu’nda Gürcistan engelini zorlanmadan geçen Matadorlar, sahadan 4-1’lik net bir galibiyetle ayrıldı ve ev sahibi Almanya’nın rakibi oldu. İspanyollar, EURO 2024’te şuana kadar sadece bir gol yedi ve o gol Robin Le Normand’ın Gürcistan maçında kendi kalesine attığı gol oldu. Hem savunma hem de hücum hattında harika bir oyun sergileyen Luis de la Fuente’nin öğrencileri, final yolunda en zorlu sınavını Almanya karşısında verecek. Ev sahibini turnuva dışına iterek, şampiyonluğa dev bir adım atmak istiyorlar.

Almanya Final Yolunda Emin Adımlarla

EURO 2024’e ev sahipliği yapan Almanya, gruplara aldığı galibiyetlerle damga vurmaya devam ediyor. Avrupa Şampiyonası’na İskoçya karşısında başlayan Panzerler, 5-1’lik ihtişamlı galibiyetle rakiplerine gözdağı vermeyi başarırken, kazanmaya Macaristan karşısında devam etti. Grupta son hafta İsviçre karşısında son dakika golüyle alınan 1 puan liderlik koltuğu için Julian Nagelsmann ve öğrencilerine yeterli oldu. Gruplarda namağlup performans sergileyen Panzerler, şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu Danimarka karşısında bir kez daha gösterdi. Yoğun yağış altında oynanan ve ilk yarıda yağış nedeniyle duran maçta, Kai Havertz ve Jamal Musiala’nın golleriyle galip gelmeyi başardılar. 2-0’lık galibiyetle Çeyrek Final biletini cebine koyan Panzerler, bu kez turnuvanın kendisiyle birlikte favori olarak gösterilen İspanya karşısına çıkıyor. Erken final olarak gösterilen maçta, kazanarak final yolunda kritik bir virajı geçmek istiyorlar. 4 maç sonunda 10 gol bulan Almanya, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi.

İspanya – Almanya Maç Bilgileri

İspanya – Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stuttgart Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Robin De Normand, Inigo Martinez, Luis Gaya, Dani Carvajal, Fabian Ruiz, Gavi, Alvora Morata, Nico Williams, Ferran Torres.

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Maximilian Mittelstadt, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Robert Andrich.

İddaa Tahmini

EURO 2024’te şuana kadar İspanya ve Almanya rüzgarı esiyor. İki takımda gruplardan lider çıkmayı başarırken, sergilediği oyunla şampiyonluğun en güçlü adayları arasında olduğunu bizlere gösterdi. Son 16 engelini ise rahat galibiyetlerle geçmeyi başaran İspanya ve Almanya, bu kez final yolunda en önemli sınavını verecek. Dev maçın 90 dakikasında, iki takımında katkılarıyla 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.79

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…