UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İngiltere İsviçre Maç Tahmini 06.07.2024

TRT 1 ekranlarından 6 Temmuz Cumartesi akşamı naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Çeyrek Final mücadelesinde, İngiltere ile İsviçre karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, maça Esprit Arena ev sahipliği yapacak.

Bets10, İngiltere galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.00, İsviçre galibiyetine ise 3.85 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan ve EURO 2024’te devam eden kazandıran kampanyada ise KGVAR seçeneğini tercih edenler, İngiltere – İsviçre mücadelesinde 50.00 oran kazanma şansına sahip.

İngiltere Uzatmalarda Güldü

Tüm eleştirilere ve yaşanan zor günlere rağmen Gareth Southgate ve öğrencileri, EURO 2024’te adını Çeyrek Finale yazdırdı. İngiltere adına turnuva iyi başlamadı ve zor galibiyetlerle devam ediyor. C Grubu’nda açılışı Sırbistan karşısında 1-0’lık galibiyetle yapan İngiltere, Danimarka karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, grupta son haftayı Slovenya beraberliğiyle noktaladı. Özellikle Slovenya karşısında alınan beraberlik ve sergilenen futbolla, Southgate eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Kaleye dahi gitmeden oyunu kontrolde tutmaya çalışan İngiltere’den, Avrupa Şampiyonası’nda çok daha iyisini bekliyorduk. Son 16 eşleşmesinde bu kez Slovakya karşısında zor anlar yaşadılar ve 1-0 geriden gelerek son dakika golüyle maçı uzatmalara taşıdılar. Bellingham son dakikada enfes bir gol atarak takımını kurtarırken, uzatmalarda ise Kane attığı golle galibiyeti getirdi. Beklenilen oyun etkisinden uzak kalmasına rağmen maç kaybetmeyen ve Avrupa Şampiyonası’nda yürüyüşüne devam eden İngiltere, İsviçre karşısında galibiyet arayacak.

İsviçre Sürprizi Devam Ediyor

EURO 2024 Son 16 Turu’nda İtalya’ya karşı hem ilk yarıyı hem de ikinci yarıyı kazanan İsviçre, gruplardan itibaren Avrupa Şampiyonası’na sergilediği futbolla damga vurmaya devam ediyor. Son şampiyon İtalya karşısında ilk yarıyı Remo Freuler’in golüyle 1-0 önde kapatan İsviçre, ikinci yarıda ise Ruben Vargas’ın golüyle skoru 2-0’a getirdi. Çeyrek Final biletini cebine koyan Murat Yakın ve öğrencileri, EURO 2024’te maç kaybetmedi. İlk hafta Macaristan karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, son 2 maçta İskoçya ve Almanya ile berabere kaldılar. Son maçta Almanya’yı mağlup etmeye ve gruptan lider çıkmaya çok yaklaşan İsviçre, son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı. 4 maç sonunda tüm rakiplerine karşı gol bulmayı başaran Murat Yakın ve öğrencileri, sadece aldığı sonuçlarla değil, sergilediği futbolla EURO 2024’te dikkat çekiyor. Harika bir turnuva geçiren İsviçre, bu kez Yarı Final bileti için zor günler geçiren ve bir türlü aradığı etkiyi göstermeyen İngiltere karşısında galibiyet arayacak.

İngiltere – İsviçre Maç Bilgileri

İngiltere – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esprit Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İngiltere takımında Marc Guehi kart cezalısı. İsviçre’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Kyle Walker, Kieran Trippier, John Stones, Luke Shaw, Declan Rice, Kobbie Mainoo, Philip Foden, Jude Bellingham, Cole Palmer, Harry Kane.

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Fabian Schar, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Leonidas Stergiou, Remo Freuler, Granit Xhaka, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Duah, Dan Ndoye.

İddaa Tahmini

Bir tarafta sergilediği etkisiz futbola rağmen, kadro kalitesiyle EURO 2024’ün favorileri arasında yer alan İngiltere, diğer tarafta ise ortaya koyduğu futbolla finalin iddialı adayları arasına giren İsviçre var. İngiltere eleştirilere son vererek, İsviçre maçıyla birlikte yükselişe geçecek, İsviçre ise İngiltere karşısında oyun etkisini sürdürecektir. Zorlu mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…