UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Türkiye Maç Tahmini 06.07.2024

EURO 2024‘te final yürüyüşü devam eden Türkiye, Çeyrek Final eşleşmesinde Hollanda karşısına çıkıyor. 6 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan dev maç, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Maça Berlin Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Hollanda galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.20, Türkiye galibiyetine ise 5.70 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’te sunulan özel oran fırsatlarında ise Hollanda – Türkiye maçında, Türkiye 90 Dakika Sonunda Kaybetmez seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansı yakalayacak.

Hollanda Golcülerine Güveniyor

Hollanda, EURO 2024’te hücum etkisiyle dikkat çekiyor. Ronald Koeman ve öğrencileri, Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle başlarken, D Grubu’nda bir daha maç kazanamadı. Polonya galibiyetinin ardından, Fransa karşısında berabere kalıp, Avusturya karşısında mağlup oldular. Sadece Fransa karşısında gol bulamayan Hollanda, Avusturya karşısında ise 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Liderlik fırsatını son maçta değerlendirmeyi başaramayan Portakallar, en iyi 3.’ler arasında gruptan çıktı. Avusturya karşısında 2 kez geriden gelip beraberliği yakalamasına rağmen mağlup olan Hollanda, Son 16 Turu’na ise aldığı rahat galibiyetle damga vurdu. Turun en rahat galibiyetlerinden birini alan Ronald Koeman’ın öğrencileri, 3-0’lık galibiyetle tur atladı. Turnuvaya Cody Gakpo 3 golle damga vururken, Donyell Malen ve Memphis Depay ise hücum hattında etkili olan diğer isimlerdi. 4 maçta 7 gole imza atan Hollanda, turnuvanın en golcü takımları arasında. Türkiye karşısında izleyeceğimiz Hollanda, bir kez daha golcülerine güveniyor.

Türkiye Pes Etmiyor

Türkiye yaşadığı zor anlara rağmen, EURO 2024’te adını Çeyrek Finale yazdırmayı başaran sekiz takımdan birisi oldu. Turnuvanın en genç kadrolarından birine sahip olmasına karşın, Vincenzo Montella doğru oyun planıyla final yürüyüşüne devam ediyor. Gürcistan karşısında alınan 3-1’lik galibiyetle Avrupa Şampiyonası’na başlayan Kırmızı Beyazlılar, Portekiz karşısında şuana kadar en etkisiz futbolunu sergiledi ve tek yenilgisini 3-0’lık skorla aldı. Maça bireysel hatalar damga vururken, diğer 3 maçta Türkiye takım olarak müthiş bir direnç gösterdi. Çekya karşısında 2-1’lik galibiyetle tur atlayan Türkiye, ardından Avusturya engelini 2-1’lik galibiyetle geçti. Avusturya maçına Merih Demiral savunma performansı ve attığı 2 golle damga vururken, Mert Günok ise birbirinden önemli kurtarışlarla galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Özellikle son saniyede kurtardığı topun ardından, tarihin en iyi kurtarışlarından birini yaptığı konuşuluyor. Son saniyeye kadar Avusturya karşısında müthiş bir direnç gösteren ve asla pes etmeyen Türkiye, genç yıldızlarıyla turnuvanın sürpriz takımları arasında yer alıyor.

Hollanda – Türkiye Maç Bilgileri

Hollanda – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hollanda’da önemli bir eksik bulunmuyor. Türkiye’de ise Orkun Körkçü, İsmail Yüksek’in kart cezaları bulunuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Wout Weghorst.

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

İddaa Tahmini

Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nda sadece genç yıldızlarıyla değil, takım olarak gösterdiği dirençle dikkat çekti. Harika bir turnuva geçiren ve sadece Portekiz karşısında mağlup olan Türkiye, Avusturya karşısında neler yapabileceğini tüm rakiplerine gösterdi. Doğru oyun planıyla tüm rakiplerini eleyebileceğini ispatlayan Türkiye, Hollanda karşısında 90 dakikayı kaybetmeyecektir.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.66

Bets10 Oranı: 02 (Ç), Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…