sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.07.2024

İddaa fikstüründe 5 Temmuz Cuma akşamı yer alan EURO 2024’ün Çeyrek Final mücadelelerini, kupon olarak derledik. Avrupa Şampiyonası’nda, kazanmanız dileğiyle.

Portekiz – Fransa: MS 2, 2.10 (iddaa) – 50.00 (Bets10); Tecrübeli file bekçisi Diogo Costa’nın etkiliyi performansı, Portekiz’i bir üst tura taşıdı. Avrupa Şampiyonası’na müthiş bir başlangıç yapan Portekiz, gruplarda ilk 2 hafta Çekya ve Türkiye karşısında üst üste galibiyetler aldı. Roberto Martinez ve öğrencileri, ilk 2 maçta oyun ve skor üstünlüğünü rakibine kabul ettirmeyi başardı. Gürcistan karşısında ise son maçta alınan 2-0’lık mağlubiyete rağmen, gruptan lider çıkmayı başardılar. Gürcistan karşısında alınan mağlubiyetlerle birlikte Portekiz adına düşüş başladı diyebiliriz. Son 16 kapsamında Slovenya karşısına çıkan Portekiz, favori olduğu maçta rakibini penaltılarla geçebildi. Uzatmalarda Ronaldo penaltı fırsatından yararlanamazken, penaltılarda 3’te 3 yapan Diogo Costa, takımına galibiyeti getiren isim oldu. Slovenya engelini penaltılarla geçebilen ekip, bu kez Fransa karşısında galibiyet arayacak. Yarı Final yolunda işleri oldukça zor. EURO 2024’e golcüleriyle damga vurması beklenilen Fransa, Çeyrek Finale kadar harika savunma performansıyla dikkat çekti. Didier Deschamps ve öğrencileri, açılışı Avusturya karşısında 1-0’lık galibiyetle yaparken, Hollanda ve Polonya beraberlikleriyle, liderliği Avusturya’ya kaptırdı. 3 maçta 2 gol atabilen Fransa, Son 16 eşleşmesinde ise Belçika karşısına çıktı. Jan Vertonghen’in bitime 5 dakika kala kendi kalesine attığı gol galibiyeti getirdi. 4 maçta kalesinde sadece 1 gole izin veren Fransa, rakip fileleri ise 3 kez havalandırdı. 3 golün 2’si rakiplerin kendi kalesine attığı gollerle gelirken, Horozlar adına rakip fileleri havalandıran tek isim Mbappe oldu. Yıldız golcü ilk maçta yaşadığı sakatlığın etkilerini üzerine atmaya çalışırken, Belçika karşısında en etkili isimlerden biri oldu. İstediği oyun etkisini şuana kadar sahaya yansıtmayı başaramamasına karşın, Fransa istediğini almaya devam ediyor. Finalin önemli adayları arasında yer alan Fransa, Çeyrek Final eşleşmesinde Portekiz karşısına çıkıyor. Turnuvaya müthiş bir başlangıç yapan Portekiz, son 2 maçta ise zor anlar yaşadı ve Çeyrek Final yolunda fazlasıyla zorlandı. Fransa ise EURO 2024’e istediği başlangıcı yapamasa da, emin adımlarla final yürüyüşüne devam ediyor. Kadro kalitesiyle öne çıkan ve savunma performansıyla göz dolduran Fransa, Portekiz engelini galibiyetle geçmeyi başaracaktır.

İspanya – Almanya: 2.5 ÜST, 1.79 (iddaa) – 50.00 (Bets10); Luis de la Fuente yönetimindeki Matadorlar, turnuvaya etkileyici bir başlangıç yaparak gruplarda Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk ve Gürcistan karşısında sahadan zaferle ayrılarak, liderlik ipini göğüsledi. Yarı Final yolunda karşı karşıya gelecekleri Almanya ile birlikte, Avrupa Şampiyonası’nda şuana kadar en iyi performansı sergileyen takım İspanya oldu diyebiliriz. Gruplarda 3 maç sonunda 5 golle 9 puan toplayan İspanya, kalesinde ise gole izin vermedi. Son 16 Turu’nda Gürcistan engelini zorlanmadan geçen Matadorlar, sahadan 4-1’lik net bir galibiyetle ayrıldı ve ev sahibi Almanya’nın rakibi oldu. İspanyollar, EURO 2024’te şuana kadar sadece bir gol yedi ve o gol Robin Le Normand’ın Gürcistan maçında kendi kalesine attığı gol oldu. Hem savunma hem de hücum hattında harika bir oyun sergileyen Luis de la Fuente’nin öğrencileri, final yolunda en zorlu sınavını Almanya karşısında verecek. Ev sahibini turnuva dışına iterek, şampiyonluğa dev bir adım atmak istiyorlar. EURO 2024’e ev sahipliği yapan Almanya, gruplara aldığı galibiyetlerle damga vurmaya devam ediyor. Avrupa Şampiyonası’na İskoçya karşısında başlayan Panzerler, 5-1’lik ihtişamlı galibiyetle rakiplerine gözdağı vermeyi başarırken, kazanmaya Macaristan karşısında devam etti. Grupta son hafta İsviçre karşısında son dakika golüyle alınan 1 puan liderlik koltuğu için Julian Nagelsmann ve öğrencilerine yeterli oldu. Gruplarda namağlup performans sergileyen Panzerler, şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu Danimarka karşısında bir kez daha gösterdi. Yoğun yağış altında oynanan ve ilk yarıda yağış nedeniyle duran maçta, Kai Havertz ve Jamal Musiala’nın golleriyle galip gelmeyi başardılar. 2-0’lık galibiyetle Çeyrek Final biletini cebine koyan Panzerler, bu kez turnuvanın kendisiyle birlikte favori olarak gösterilen İspanya karşısına çıkıyor. Erken final olarak gösterilen maçta, kazanarak final yolunda kritik bir virajı geçmek istiyorlar. 4 maç sonunda 10 gol bulan Almanya, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. EURO 2024’te şuana kadar İspanya ve Almanya rüzgarı esiyor. İki takımda gruplardan lider çıkmayı başarırken, sergilediği oyunla şampiyonluğun en güçlü adayları arasında olduğunu bizlere gösterdi. Son 16 engelini ise rahat galibiyetlerle geçmeyi başaran İspanya ve Almanya, bu kez final yolunda en önemli sınavını verecek. Dev maçın 90 dakikasında, iki takımında katkılarıyla 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.75

Bets10 Bahis Oranı: 2.500