İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Shamrock Dundalk İddaa Tahmini 04.07.2024

İrlanda Premier Lig’de ilk 3 hedefi bulunan Shamrock evinde, Dundalk’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Bets10 sitesinden yayınlanacak.

Shamrock ve Dundalk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Shamrock kazanır 1.40, beraberlik 4.75, Dundalk kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Shamrock Puan Alamadı

Shamrock İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Sligo Rovers deplasmanına konuk oldu ve haftayı puansız geçti. Mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrlan Shamrock’da moraller bozuk. İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamayan Stephen Bradley’in ekibi 3. sıradaki yerini de Waterford’a kaptırdı. Bu hafta ise Tallaght’da Dundalk ile karşı karşıya gelecek olan Shamrock maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Shamrock’da Sean Kavanagh, Rory Gaffney ve Daniel Cleary sakat olan isimler.

Dundalk Alt Sıralarda

Dundalk geçtiğimiz hafta Oriel Park’ta konuk ettiği Waterford karşısında puan almayı başaramadı. Rakibine 2-0 mağlup oldular. İrlanda Premier Lig’de uzun bir aradan sonra iç sahada mağlubiyet yaşayan Dundalk’ın 8 maçlık iç saha yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Play out hattında bulunan Dundalk, son sıradaki Drogheda United’ın 3 puan önünde yer alıyor. Bu hafta Shamrock’a konuk olacak Dundalk’da önemli bir eksik yok.

Shamrock – Dundalk Maç Bilgileri

Shamrock – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Shamrock’da Sean Kavanagh, Rory Gaffney ve Daniel Cleary sakat olan isimler.

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Leon Pohls, Dan Cleary, Roberto Lopes, Joshua Honohan, Trevor Clarke, Markus Poom, Jack Byrne, Darragh Nugent, Neil Farrugia, Graham Burke, Johnny Kenny

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Ross Munro, Archie Davies, Zac Johnson, And Boyle, Mayowa Animasahun, John Mountney, Daryl Horgan, Paul Doyle, Zak Bradshaw, Jamie Gullan, Sam Durrant

İddaa Tahmini

Shamrock İrlanda Premier Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamadı. Önce St Patrick’e 2-1 kaybeden Shamrock, geçen hafta ise Sligo Rovers deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Son dönemde düşüşe geçen Shamrock İrlanda Premier Lig’de 4. Sıraya gerilemiş durumda. Dudalk ise geçen hafta Oriel Park’ta puan alamadı. Geçen hafta Waterford karşısında 2-0 kaybettiler. İç sahada uzun bir aradan sonra da mağlubiyet ile tanışan Dundalk, play out hattında yer alıyor. Shamrock maçın favorisi. Dundalk karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…