Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Sandefjord Tromsö İddaa Tahmini 03.07.2024

Sandefjord sahasında Tromsö‘yü konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi‘nin düşme hattını yakından ilgilendiren mücadele, 3 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

intobet, Sandefjord galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Tromsö galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Sandefjord En Alt Sırada

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 12 hafta geride kaldığında, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sandefjord en alt sıradan kurtulamadı. Ligin en az maç kazanan takımı olarak yoluna devam eden Marti Cifuentes’in öğrencileri, 12 haftanın 10’unda puan kaybetti. Son 6 haftalık fikstürün tamamında puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi, geçen hafta iç sahada aldığı 2-1’lik HamKam mağlubiyetinin ardından, 6 haftalık fikstürden sadece 2 puan çıkarabildi. Molde ve Sarpsborg dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Sandefjord, deplasmana galibiyetle dahi tanışmadı. Zor bir sezon geçiren ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, 12 maçın tamamında kalesini gole kapatmayı başaramazken, toplamda 21 gol yedi. Kabustan uyanmak isteyen ev sahibi, bu hafta Tromsö karşısında galibiyet arayacak.

Tromsö Play Out Hattında

Norveç Eliteserien Ligi’nde 12 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Tromsö, Play Out hattında kendisine yer bulabildi. En alt sıradaki Sandefjord ile arasında sadece 1 puan fark bulunan Gaute Helstrup ve öğrencileri, iç sahada Odds BK, Rosenborg ve Fredrikstad’ı mağlup etmeyi başarırken, deplasmanda ise çıktığı 4 maçtan 1 puan alabildi. Dış sahada ligin en kötü performansını sergileyen Tromsö, yediği 21 gole karşılık, rakip fileleri ise sadece 14 kez havalandırabildi. 12 hafta sonunda kalesini sadece 3 maçta gole kapatan ekip, rakip fileleri ise sadece 5 maçta havalandırırken, geri kalan 7 haftayı boş geçti. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan Tromsö, bu hafta ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Sandefjord karşısında galibiyet arayacak.

Sandefjord – Tromsö Maç Bilgileri

Sandefjord – Tromsö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sandefjord Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sandefjord‘un 11’i Belli mi?

Sandefjord‘un muhtemel kadrosu: Hugo Keto, Stian Kristiansen, Tobias Berglie, Vetle Walle Egeli, Fredrik Pedersen, Sander Mork, Danilo Al-Saed, Filip Ottosson, Simon Amin, Alexander Ruud Tveter, Jakob Dunsby.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, Anders Jenssen, Kent-Are Antonsen, Mamadou Thierno Barry, Vetle Skjærvik, Ruben Jenssen, Vegard Erlien, Yaw Paintsil, Runar Norheim, Jens Hjerto-Dahl, Lasse Selvag Nordas.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan Sandefjord ile Tromsö karşı karşıya geliyor. Toparlanmak ve düşme potasından kurtulmak isteyen iki takımda, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…