İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Drogheda United Shelbourne İddaa Tahmini 04.07.2024

İrlanda Premier Lig’de lider konumda yer alan Shelbourne deplasmanda, Drogheda United’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 21.45’te başlayaca ve Bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Drogheda United ile Shelbourne takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Drogheda United galibiyetine 4.33, beraberlik tercihine 3.40, Shelbourne galibiyetine ise 1.83 verildiğini görüyoruz.

Drogheda United Son Sırada

Drogheda United İrlanda Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Drogheda United’da galibiyet hasreti 8 maça çıktı. İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk oldukları Derry City deplasmanında 5-1 kaybettiler. Ligin en büyük düşme adaylarından biri olan Drogheda United bu hafta lider Shelbourne’u konuk edecek. Bu sezon Shelbourne’e karşı 2 maçta da kaybetmeyen Drogheda United, güçlü rakibi karşısında yine sürpriz peşinde. Karşılaşma öncesinde Drogheda United’da Frantz Pierrot kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Shelbourne 3 Maçtır Kazanıyor

Shelbourne İrlanda Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Galway United’ı konuk eden Damien Duff’un öğrencileri mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Shelbourne, en yakın takipçisi Derry City’nin 2 puan önünde. Üstelik Shelbourne’un 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Son 3 maçını kazanarak geçen Shelbourne bu hafta konuk olacağı Drogheda United deplasmanında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Shelbourne’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United – Shelbourne Maç Bilgileri

Drogheda United – Shelbourne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Drogheda United’da Frantz Pierrot kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Andrew Wogan, Luke Heeney, David Webster, Hayden Cann, Evan Weir, Ryan Brennan, Gary Deegan, Adam Foley, Steve Zishim Bawa, Darrgh Markey, Frantz Pierrot

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Conor Kearns, Kameron Ledwidge, Gavin Molloy, Sen Gannon, Paddy Barrett, Mark Coyle, John O’Sullivan, Jonathan Lunney, Evan Caffrey, Matthew Smith, Will Jarwis

İddaa Tahmini

Drogheda United’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta Derry City deplasmanında 5-1 kaybeden Damien Duff’un öğrencileri son sırada ve tam 8 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyorlar. Bu hafta ise Hunky Dorys Park’ta lider Shelbourne’u ağırlayacaklar. Shelbourne ise geçen haftayı kazanarak geçti. Tolka Park’ta Galway United’ı 2-0 mağlup eden Shelbourne’de moraller yerinde. Son 3 maçını kazanan Shelbourne liderliğini devam ettiriyor. Drogheda United karşısında da kazanarak liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…