UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Romanya Hollanda Maç Tahmini 02.07.2024

TRT 1 ekranlarından 2 Temmuz Salı akşamı naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Son 16 mücadelesinde, Romanya ile Hollanda karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 19:00’da başlayan mücadeleye, Allianz Arena ev sahipliği yapacak.

Bets10, Romanya galibiyetine 8.20, beraberliğe 4.55, Hollanda galibiyetine ise 1.44 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Avrupa Şampiyonası’nda sunulan özel oran fırsatlarında ise Hollanda Kazanır ve 1.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansı yakalayacak.

Sürprizlerin Takımı Romanya

EURO 2024 E Grubu’nda lideri averaj belirlerken, Romanya 4 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 3 takımda aynı puanla grup aşamalarını tamamlarken, Avrupa Şampiyonası’na müthiş bir galibiyetle başlayan Edward Iordanescu’nun öğrencileri, 3-0’lık Ukrayna galibiyetinin ardından, Belçika karşısında 2-0 mağlup olup, son maçta Slovakya ile 1-1 berabere kaldı. Elemelerden itibaren sürpriz bir performans sergileyen Romanya, elemeleri namağlup lider geçmeyi başarmış ve İsviçre’yi geride bırakmıştı. Gruplarda 3 maç sonunda 4 gol bulan ekip, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Liderlik büyük bir başarı olsa da, Romanya zor bir kura çekmek zorunda kaldı. En iyi 3.’ler arasından Hollanda ile eşleşen ekip, turnuvaya iyi başlamasa da, iyi bir kadroya sahip olan Hollanda karşısında sürprizlerine devam etmek istiyor.

Hollanda Favori Taraf

EURO 2024 D Grubu’nda liderlik mücadelesi vermesini beklediğimiz Hollanda, en iyi 3.’ler arasında yer alarak gruptan çıkabildi. İlk hafta Polonya karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan ve iyi sayılabilecek bir turnuva başlangıcına imza atan Hollanda, ardından şampiyonluğun güçlü adayları arasında gösterilen Fransa karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. İlk 2 haftadan istediğini alan Hollanda, son hafta Avusturya karşısına liderlik için çıkarken, 2 kez geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakaladığı maçtan, 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. En iyi 3.’ler arasına girebilen ve gruptan çıkmakta zorlanan Hollanda cephesinde, gruplara Gakpo harika hücum performansıyla damga vururken, kaleci Bart Verbruggen ise 4 gol yemesine rağmen harika kurtarışlarla dikkat çekti. Gruplarda istediği etkiyi gösteremeyen Portakallar, Son 16 eşleşmesinde Romanya’ya karşı galibiyet arayacak. Ronald Koeman ve öğrencileri, kadro kalitesiyle favori taraf.

Romanya – Hollanda Maç Bilgileri

Romanya – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Felix Zwayer. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Romanya cephesinde Nicusor Bancu’nun kart cezalısı. Hollanda cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Horatiu Moldovan, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Adrián Rus, Andrei Burca, Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Olimpiu Morutan, Denis Alibec, Florinel Coman.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Wout Weghorst.

İddaa Tahmini

Hollanda gruplarda gole gitmekte zorlanmadı. Gakpo ve Depay ikilisi etkili olurken, Portakallar liderliği son maçta kaybetti. Romanya karşısında favori olan Hollanda, Çeyrek Final yolunda hata yapmayacak ve Hollanda galibiyetiyle sona eren mücadelede, 1.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 Üst, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 Üst, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda rahat bir galibiyetle tur atladı. Romanya’ya kısa sürede oyun üstünlüğünü kabul ettirmeyi başaran Portakallar, 3 golle galip geldiği maçta, Romanya golcülerine şansı vermedi. Hollanda kazanırken, maçta 1.5 gol barajı aşıldı. Kazananları tebrik ederiz.