UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Romanya Hollanda İddaa Tahmini 02.07.2024

EURO 2024 son 16 turu heyecanı sürüyor. Romanya ile Hollanda’nın karşı karşıya geleceği mücadeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Romanya ile Hollanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Romanya galibiyetinin 8.20, beraberlik tercihinin 4.55, Hollanda galibiyetinin ise 1.44 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 2 ve 1.5 ÜST tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Romanya Sürpriz Peşinde

Romanya EURO 2024’de yer aldığı grubundan ilginç bir şekilde çıkmayı başardı. 3 maç sonunda 4 puan toplayan Edward Iordanescu’nun ekibi üstelik grubunu lider bitirdi. Grupta yer alan 4 takımda 4 puan ile grubunu bitirdi ama averaj üstünlüğü sebebiyle Romanya lider olarak son 16 turuna adını yazdıran taraf oldu. Grupta tek galibiyetini ilk maçta Ukrayna karşısında 3-0’lık skor ile almışlardı. Son 16 turunda ise Hollanda ile karşı karşıya gelecek olan Romanya sürpriz peşinde. Karşılaşma öncesinde Romanya’da Nicusor Bancu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Hollanda Turun Favorisi

Holanda zor bir gruptan en iyi 3. olarak çıkmayı başardı. Grupta, Fransa, Polonya ve Avusturya ile karşılaşan Ronald Komena’ın öğrencileri 3 maç sonunda 4 puan toplayabildi. Grupta tek galibiyetini Polonya karşısında alan Hollanda, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup etmişti. Bu galibiyetin ardından Fransa ile golsüz berabere kalan Portakallar, son maçta ise Avusturya’ya 3-2 kaybetti. O maçtan 1 puan alsalar, grubu lider tamamlayacaklardı ama olmadı. Son 16 turunda Romanya ile karşılaşacak olan Hollanda turun favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Hollanda’da önemli bir eksik yok.

Romanya – Hollanda Maç Bilgileri

Romanya – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Romanya ile Hollanda’nın karşı karşıya geleceği mücadeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Felix Zwayer. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Romanya’da Nicusor Bancu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Horatiu Moldovan, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Adrián Rus, Andrei Burca, Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Olimpiu Morutan, Denis Alibec, Florinel Coman

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Wout Weghorst

İddaa Tahmini

Romanya son derece ilginç bir grupta yer aldı. Yer aldıkları grupta bulunan 4 takımda 4 puan ile grupa aşamasını tamamladı. Tek galibiyetini Ukrayna karşısında alan Romanya 4 puan ile grubunu lider bitirdi. Hollanda ise grupta tek galibiyet aldı. İlk maçta Polonya’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Son maçta Avusturya karşısında aldıkları 3-2’lik mağlubiyet ile grubu en iyi 3. olarak tamamlayan Hollanda son 16 turuna yükseldi. Romanya karşısında turun net favorisiler. Hollanda kazanır ve çeyrek finale yükselir. 

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…