UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Portekiz Slovenya Maç Tahmini 01.07.2024

İddaa fikstüründe 1 Temmuz Pazartesi akşamı yer alan EURO 2024 Son 16 mücadelesinde, Portekiz ile Slovenya karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Portekiz galibiyetine 1.38, beraberliğe 4.75, Slovenya galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Portekiz- Slovenya maçında Portekiz -1 Handikap ile kazanır seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Portekiz Favori Taraf

Roberto Martinez direktörlüğünde EURO 2024 elemelerine damga vurmayı başaran Portekiz, 10’da 10 yaparak liderlik ipini göğüslerken, harika bir hücum performansı ortaya koydu. EURO 2024 F Grubu’nda ise tekrar liderlik koltuğunda gördüğümüz Portekiz, ilk 2 haftadan aldığı galibiyetlerle Son 16 biletini cebine koydu. Çekya karşısında maç boyunca oyunu domine etmelerine karşın, kalelerine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düştüler. Kısa sürede rakibine cevap vermeyi başaran ve skoru 2-1’e getiren Portekiz, ikinci haftada ise Türkiye karşısında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Çekya ve Türkiye karşısında oyunun tek hakimi olmayı başaran Portekiz, liderliği garantiledikten sonra Gürcistan mağlubiyetiyle grupları tamamladı. Lider olarak F Grubu’ndan çıkan ekip, en iyi 3.’ler arasına girmeyi başaran Slovenya karşısında Çeyrek Final bileti arayacak.

Beraberliklerin Takımı Slovenya

EURO 2024 C Grubu’nda izlediğimiz Slovenya, Danimarka, Sırbistan ve İngiltere karşısında maç kaybetmedi. Matjaz Kek ve öğrencileri, kağıt üzerinde en zayıf halkalardan birisi olarak gösterilmesine karşın, Son 16 biletini cebine koydu. 3 maçta 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Slovenya, kalesinde ise 2 gole engel olamadı. Son 16 Turu’nun sürpriz takımları arasına giren ekip, grupta 2.’lik şansını gördüğü 1 fazla sarı kartla Danimarka’ya kaptırdı. Rakibiyle aynı puan, averaj, ikili averaj ve gol sayılarına sahip olan Slovenya, gruplarda rakibinden 1 fazla sarı kart gördü. En iyi 3.’ler arasına giren ve Portekiz ile eşleşen Slovenya, tarihi bir Avrupa Şampiyonası geçirirken, Portekiz karşısında sürprizlerine devam etmek istiyor. 3 maç sonunda galibiyet adına yeterli olmayı başaramasalar da, maç kaybetmeden devam ettiklerini belirtelim.

Portekiz – Slovenya Maç Bilgileri

Portekiz – Slovenya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Frankfurt Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Portekiz cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Slovenya’da ise Erik Janza kart cezalısı.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa Ruben Dias, Gonçalo Inacio, Joao Cancelo, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Otavio, Cristiano Ronaldo, Joao Felix, Joao Mario.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, David Brekalo, Jaka Bijol, Tomi Horvat, Gnezda Cerin, Andraz Sporar, Timi Elsnik, Benjamin Sesko, Jan Mlakar.

İddaa Tahmini

EURO 2024’te ilk 2 hafta sona erdiğinde liderlik ipini göğüslemeyi başaran Portekiz, Martinez önderliğinde grupları zorlanmadan geçti. Gözünü finale diken Portekiz, en 3.’ler arasına giren ve Avrupa Şampiyonası’nda henüz maç kazanmayı başaramayan Slovenya karşısında, rahat bir galibiyetle tur atlamayı başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: H1, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçta tam 120 dakika boyunca eşitlik bozulmadı. Rahat bir galibiyet alması beklenilen Portekiz, bir türlü Slovenya savunmasını açamadı. Uzatmalarda Ronaldo kaçırdığı penaltıyla dikkat çekerken, penaltılarda sahneye kaleci Diogo Costa çıktı ve yaptığı 3 kurtarışla, takımını galibiyete taşıdı. Avrupa Şampiyonası’nda Çeyrek Final biletini alan taraf Portekiz oldu.