UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Fransa Belçika Maç Tahmini 01.07.2024

Fransa ile Belçika, EURO 2024‘ün Son 16 eşleşmesinde kozlarını paylaşıyor. 1 Temmuz Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Zorlu mücadeleye Merkur Spiel Arena ev sahipliği yapacak.

Bets10, Fransa galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.25, Belçika galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Fransa Kazanır seçeneğini tercih edenler, Avrupa Şampiyonası’nda 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Fransa Yükselişe Geçmek İstiyor

EURO 2024’te gruplar sona erdiğinde performansıyla sınıfta kalan bir diğer takım ise Fransa oldu. Didier Deschamps ve öğrencileri, namağlup bir performansla Son 16 biletini cebine koymasına karşın, favoriler arasında yer alan Horozlar, sadece Avusturya karşısında sahadan galibiyetle ayrılabildi. Avusturya galibiyetinin ardından Hollanda ve Polonya karşısında sahadan 1’er puanla ayrılan Fransa, liderliği Avusturya’ya kaptırdı. Mbappe’nin ilk hafta Avusturya maçında yaşadığı sakatlığın etkilerini Fransa cephesinde fazlasıyla gördük. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer almasına karşın liderlik için yeterli olmayı başaramayan Fransa, hala kadro kalitesiyle Avrupa Şampiyonası’nda en güçlü adaylardan biri olarak yoluna devam ediyor. Didier Deschamps önderliğinde oyun etkisini arttırmak isteyen Fransa, grup performansıyla büyük eleştiri toplayan Belçika karşısında galibiyet arayacak.

Belçika Grup Performansıyla Sınıfta Kaldı

EURO 2024’te en kalay fikstürlerden birine sahip olduğu düşünülen Belçika, son maçta Ukrayna karşısında aldığı 1 puanla gruptan çıkabildi. İlk hafta Slovakya karşısında şok bir mağlubiyet alan Domenico Tedesco ve öğrencileri, Avrupa Şampiyonası’na kabus gibi bir başlangıç yaptı. İkinci hafta Romanya karşısında sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Belçika, son hafta liderlik için Ukrayna karşısında kazanmak zorunda kalırken, mücadele golsüz beraberlikle geçildi. Maçta taraftarlarından sergilediği futbolla yoğun bir protesto gördüler ve kaleye gitmekte zorlanan Belçika, gruptan çıkmak için yeten 1 puana razı geldi. EURO 2024’te şuana kadar beklenilen oyun etkisinden fazlasıyla uzak kalan Belçika, güven vermekten çok uzakta. Fransa eşleşmesiyle karşı karşıya kalan Domenico Tedesco ve öğrencileri, grup performansıyla Fransa karşısında fazlasıyla zorlanacaktır.

Fransa – Belçika Maç Bilgileri

Fransa – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Spiel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fransa cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Belçika cephesinde ise Axel Witsel’in sakatlığı sebebiyle kadroda yer almaması bekleniyor.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Dayot Upamecano, Jules Kounde, William Saliba, Theo Hernandez, Eduardo Camavinga, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Ousmane Dembele, Marcus Thuram.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Wout Faes, Thomas Meunier, Timothy Castagne, Youri Tielemans, Kevin De Bruyne, Orel Mangala, Amadou Onana, Leandro Trossard, Romelu Lukaku, Jeremy Doku.

İddaa Tahmini

EURO 2024’te istediği başlangıcı yapamayan Fransa, Son 16 Turu’ndan itibaren yükselişe geçmek istiyor. Gruplarda beklediğimiz oyun etkisini göstermeyi başaramasalar da, maç kaybetmediler. Grup performansıyla sınıfta kalan Belçika içe Çeyrek Final yolunda karşı karşıya gelecek olan Fransa, sahadan galibiyetle ayrılarak tur atlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa yoluna devam ediyor. Son 16 eşleşmesinde skoru belirleyen isim Belçika savunmasında Jan Vertonghen olurken, kendi kalesine attığı golle takımını mağlubiyete taşıdı. Fransa adını Çeyrek Finalistler arasına yazdırmayı başarırken, Belçika karşısında beklediğimiz gibi galip geldi.