UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Avusturya Türkiye İddaa Tahmini 02.07.2024

EURO 2024 son 16 turu heyecanı devam ediyor. Türkiye, Avusturya karşısında tur peşinde. Karşılaşmayı saat 22.00’de TRT 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Avusturya ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Avusturya kazanır 1.92, beraberlik 3.45, Türkiye kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR tercihine 50.00 oran veriliyor.    

Avusturya Dikkat Çekiyor

Avusturya EURO 2024’de grupta gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Turnuvada şimdiye kadar beklentileri fazlasıyla karşılaşdılar diyebiliriz. Zor bir grupta yer alan Ralf Rangnick’in ekibi, grupta Fransa, Hollanda ve Polonya ile karşı karşıya geldi. İlk maçı Fransa karşısında 1-0 kaybeden Avusturya, son 2 maçta ise Polonya’yı 3-1, Hollanda’yı ise 3-2 mağlup ederek 6 puan topladı ve grubunu lider bitirdi. Son 16 turunda ise Türkiye ile eşleştiler. Turun favorisi olarak gösterilen Avusturya’da Patrick Wimmer kart cezalısı.

Türkiye’de Hedef Çeyrek Final

Türkiye Vincenzo Montella yönetiminde EURO 2024’de F Gtubundan çıkmayı başardı. 3 maç sonunda 2 galibiyet alan Milliler, topladığı 6 puan ile grubu 2. sırada bitirdi. Grubun ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 ile geçen Türkiye, 2. maçta ise Portekiz’e direnememiş ve mücadeleyi 3-0 kaybetmişti. Son maçta Çekya karşısında 1 puan alması halinde gruptan çıkacak olan Türkiye, Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un attığı gollerle 2-1 kazanarak son 16 turuna adını yazdıran taraf oldu. Son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak olan Türkiye’yi zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Türkiye’de Samet Akaydin ve Hakan Çalhanoğlu kart cezalısı.

Avusturya – Türkiye Maç Bilgileri

Avusturya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmayı saat 22.00’de TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Artur Dias. Mücadele Leipzig Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Avusturya’da Patrick Wimmer kart cezalısı. Türkiye’de Samet Akaydin ve Hakan Çalhanoğlu kart cezalısı.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Philipp Lienhart, Philipp Mwene, Flavius Daniliuc, Gernot Trauner, Nicolas Seiwald, Florian Kainz, Romano Schmid, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Michael Gregoritsch

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Orkun Körkçü, Arda Güler, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

İddaa Tahmini

Avusturya zor bir gruptan lider çıkmayı başardı. Fransa ve Hollanda’nın yer aldığı grubu 6 puan ile lider tamamlayan Avusturya’da moraller yerinde. Son maçta Hollanda karşısında 3-2 kazanan Rangnick’in ekibi son 16 turunda Türkiye ile eşleşti. Türkiye ise grupta oynadığı 3 maçta 6 puan topladı. Gürcistan’ı 3-1, Çekya’yı ise 2-1 mağlup ettiler. Tek mağlubiyetini ise lider Portekiz karşısında 3-0’lık sonuç ile almışlardı. Turun favorisi Avusturya ama ben gollere yöneleceğim. Her iki takımda EURO 2024’de oynadığı tüm maçlarda kalesini gole kapatamadı. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…