UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya Gürcistan Maç Tahmini 30.06.2024

İddaa fikstüründe 30 Haziran Pazar akşamı yer alan EURO 2024‘ün Son 16 mücadelesinde, İspanya‘nın rakibi Gürcistan. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, İspanya galibiyetine 1.21, beraberliğe 6.60, Gürcistan galibiyetine ise 18.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından sunulan özel oran fırsatlarında ise İspanya – Gürcistan mücadelesinde İspanya Kazanır ve 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

İspanya Doludizgin

İspanya sergilediği futbolla EURO 2024’te şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri benim demeyi başardı. Luis de la Fuente’nin öğrencileri, B Grubu’nda çıktığı tüm maçları kazanırken, İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk karşısında gol yemeden galip geldi. Rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başaran İspanya, açılışı Hırvatistan karşısında 3-0’lık galibiyetle yaparken, ardından İtalya ve Arnavutluk karşısında ise sahadan 1-0’lık galibiyetlerle ayrıldı. Rakiplerine karşı tüm maçlarda oyunu domine etmeyi başaran İspanya, genç bir kadroyla turnuvaya katılmasına karşın, grupların en iyi performanslarından birini sergiledi. Gol dahi yemeden Son 16 Turu’na gelmeyi başaran Matadorlar, Gürcistan karşısında favori taraf. Sürpriz bir sonuçla gruplardan çıkmayı başaran Gürcistan karşısında, oyun etkisin sürdürmek istiyorlar. İspanya cephesinde şuana kadar Marc Cucurella , Lamine Yamal, Nico Williams, Rodri ve Pedri sergiledikleri futbolla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar.

Gürcistan Kader Maçını Kazandı

UEFA Uluslar Ligi yolundan EURO 2024’e gelmeyi başaran Gürcistan, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa Şampiyonası’nda, Son 16 biletini cebine koymayı başardı. Willy Sagnol ve öğrencileri, açılışı Türkiye karşısında 3-1’lik mağlubiyetle yaptı. Özellikle ikinci yarıyla birlikte Türkiye karşısında net fırsatlardan yararlanamayan Gürcistan, Çekya beraberliğiyle umutlarını Portekiz maçına taşıdı. Lider Portekiz karşısına kazanmak zorunda çıkan Gürcistan, son maçtan istediğini aldı ve büyük bir sürprize imza attı. 2-0’lık galibiyetle Çekya’yı geçerek en iyi 3.’ler arasına girmeyi başaran Gürcistan, grupların en iyi performanslarından birini sergileyen İspanya karşısında mücadele edecek. Sürprizlerine Matadorlar karşısında devam etmek isteyen Gürcistan’ın, işi oldukça zor. Giorgi Mamardashvili harika bir kaleci performansıyla başarıda önemli rol oynarken, Gürcistan çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi de başardı.

İspanya – Gürcistan Maç Bilgileri

İspanya – Gürcistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cologne Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İspanya cephesinde Jesus Navas’ın durumu maç saatinde belli olacak. Gürcistan’da ise Anzor Mekvabishvili kart cezalısı.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Robin De Normand, Inigo Martinez, Luis Gaya, Dani Carvajal, Fabian Ruiz, Gavi, Alvora Morata, Nico Williams, Ferran Torres.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Mamardashvili, Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kvirkvelia, Giorgi Kochorashvili, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Levan Shengelia, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze.

İddaa Tahmini

İspanya 3’te 3 yaparak gruptan lider çıktı. Gürcistan ise son maçta büyük bir sürprize imza atarken, Portekiz galibiyetiyle gruptan çıktı. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu ispatlayan İspanya, Gürcistan karşısında favori. İspanya’nın sahadan galibiyetle ayrılacağını ve maçta aynı zamanda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…