UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya Gürcistan İddaa Tahmini 30.06.2024

EURO 2024 son 16 turunda günün son maçı. İspanya ile Gürcistan’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

İspanya ve Gürcistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İspanya kazanır 1.21, beraberlik 6.70, Gürcistan kazanır ise 17.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 1 ve 2.5 ÜST tercihine 50.00 oran veriliyor.

İspanya’dan Müthiş Başlangıç 

İspanya EURO 2024’e müthiş bir giriş yaparak başlamıştı. Hırvatistan’ı 3-0 ile geçerek 3 puanı alan Luis de la Fuente’nin öğrencileri, grubun ikinci maçında İtalya’yı 1-0 ile geçti. İlk 2 maç sonunda gruptan çıkmayı garantileyen İspanya, son maçta ise Arnavutluk karşısında da 1-0 kazanarak 3’te 3 yaptı. Adını son 16 turuna yazdıran İspanya, Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Henüz kalesinde gol dahi görmeyen İspanya’da Nico Williams ve Lamine Yaman, gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Gürcistan karşısında turun net favorisi olarak gösterilen İspanya’da Jesus Navas’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Gürcistan Sürpriz Yaptı

Gürcistan sürpriz bir şekilde gruptan çıkmayı başardı. Grubun ilk maçında Türkiye’ye 3-1 kaybeden Gürcistan, son 2 maçında 4 puan topladı ve gruptan en iyi 3. Olarak çıktı ve son 16 turunda İspanya’nın rakibi oldu. Son 2 maçta Çekya ile 1-1 berabere kalan Willy Sagnol’un ekibi son maçta ise lider Portekiz karşısında 2-0 kazanarak gruptan çıkmayı başardı. Son 16 turunda İspanya ile karşılaşacak olan Gürcistan için yolun sonu diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Gürcistan’da Anzor Mekvabishvili kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

İspanya – Gürcistan Maç Bilgileri

İspanya – Gürcistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AufSchalke Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İspanya’da Jesus Navas’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Gürcistan’da Anzor Mekvabishvili kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Robin De Normand, Inigo Martinez, Luis Gaya, Dani Carvajal, Fabian Ruiz, Gavi, Alvora Morata, Nico Williams, Ferran Torres

Gürcistan’nın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Mamardashvili, Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kvirkvelia, Giorgi Kochorashvili, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Levan Shengelia, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze

İddaa Tahmini

İspanya yoluna doludizgin devam ediyor. EURO 2024 grubunu 9 puan ile lider olarak tamamlayan İspanya, son 16 turunda Gürcistan ile eşleşti. Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan ve henüz gol yemeyen İspanya, EURO 2024’ün favorileri arasında gösteriliyor. Gürcistan ise grubun en iyi 3. Olarak tamamladı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Grupta tek galibiyetini son maçta lider Portekiz’i 2-0 mağlup ederek aldılar. İspanya karşısında da sürpriz peşindeler ama Gürcistan için yolun sonu gözüktü. İspanya farklı kazanarak adını çeyrek finale yazdıran taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…