UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İngiltere Slovakya Maç Tahmini 30.06.2024

30 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan EURO 2024‘ün Son 16 mücadelesinde, İngiltere ile Slovakya karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanırken, AufSchalke Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, İngiltere galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.30, Slovakya galibiyetine ise 9.20 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’te özel hazırlanan dev kampanyada ise İngiltere Kazanır ve 1.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

İngiltere Yükselişe Geçmek İstiyor

EURO 2024’e kağıt üzerinde en büyük favori olarak başlayan İngiltere, Gareth Southgate önderliğinde liderlik ipini göğüslemeyi başarsa da, Sırbistan, Danimarka ve Slovenya karşısında zor anlar yaşadı. İlk hafta Sırbistan karşısında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran İngiltere, ardından Slovenya ve Danimarka karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. Skorlardan ziyade İngiltere cephesinde sergilenen futbol kendi taraftarları tarafından eleştirilmeye başladı. Hücum hattında önemli yıldızlara sahip olmalarına karşın, savunma ağırlık bir grup performansı sergileyen ekip, 3 maçta rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Kadro kalitesiyle hala EURO 2024’e damga vurması beklenilen İngiltere, Son 16 Turu’ndan itibaren yükselişe geçmek istiyor. Gruplarda etkisiz kalmasına rağmen, İngiltere bu hafta Slovakya karşısına favori çıkıyor.

Slovakya Sürpriz Peşinde

EURO 2024’e damga vuran takımlardan biri olan Slovakya, ilk haftada Belçika’yı 1-0 mağlup ederek turnuvaya harika bir başlangıç yaptı. Francesco Calzona’nın öğrencileri, bu zaferle Son 16 turu için büyük bir adım attılar. Ancak ikinci hafta Ukrayna karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen 2-1’lik bir mağlubiyet yaşadılar. Son hafta Romanya ile 1-1 berabere kalarak en iyi üçüncüler arasına girip Son 16’ya yükseldiler. Slovakya sergilediği harika futbolla değil, kısıtlı kadrosuyla Belçika’ya karşı aldığı galibiyet ve Son 16 Turu’na yükselmesiyle EURO 2024’te adından söz ettirmeyi başardı. Çeyrek Final yolunda İngiltere karşısına çıkacak olan Slovakya, tekrar zayıf halka olarak gösteriliyor. Sürprizlerine devam etmek isteyen Calzona ve öğrencileri, aradığı çıkışı henüz yakalayamayan İngiltere karşısında, kazanarak tur atlamak istiyor.

İngiltere – Slovakya Maç Bilgileri

İngiltere – Slovakya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AufSchalke Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Kyle Walker, Kieran Trippier, John Stones, Marc Guehi, Declan Rice, Kobbie Mainoo, Philip Foden, Anthony Gordon, Cole Palmer, Harry Kane.

Slovakya’nın 11’i Belli mi?

Slovakya’nın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko, Ondrej Duda, Lukas Haraslin, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Robert Bozenik, Ivan Schranz.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e en büyük favorilerden birisi olarak başlayan İngiltere, gruplardan lider çıkmasına karşın, beklenilen güçlü oyunu sergileyemedi. Son 16 Turu’ndan itibaren güçlü kadrosuyla, İngiltere’nin yükselişe geçmesini bekliyoruz. İngiltere bu hafta Slovakya karşısında 1.5 gol barajını aşmayı başaracak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…