UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İngiltere Slovakya İddaa Tahmini 30.06.2024

EURO 2024 son 16 turu heyecanı devam ediyor. Slovakya, İngiltere karşısında sürpriz peşinde. Mücaeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

İngiltere ve Slovakya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İngiltere kazanır 1.42, beraberlik 4.45, Slovakya kazanır ise 9.40 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 ve 1.5 ÜST tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

İngiltere Reaksiyon Göstermeli 

İngiltere EURO 2024 macerasına galibiyet ile başlamıştı. İlk maçta Sırbistan’ı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Bu galibiyetin ardından ise önce Danimarka ile 1-1, ardından da Slovenya ile golsüz berabere kaldılar. 3 maç sonunda 5 puan toplayan Gareth Southgate’in öğrencileri gruptan lider olarak çıktı ve son 16 turunda Slovakya ile eşleşti. Hücum anlamında beklenen performansı gösteremeyen İngiltere’nin grup aşamasında sadece 2 gol atabildiğini de belirtelim. Slovakya karşısında turun net favorisi olarak gösterilen ingiltere’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Slovakya’dan Sürpzi Arayacak

Slovakya EURO 2024’de E Grubunda mücadele etmiş ve 3 maç sonunda 4 puan toplayarak en iyi 3. Olarak gruptan çıkmayı başarmıştı. Grupta yer alan 4 takımda 4 puan toplayarak dikkat çekti. Grupta tek galibiyetini Belçika karşısında alan Slovakya, ilk maçta rakibini 1-0 ile geçerek büyük bir sürprize imza atmıştı. Bu galibiyetin ardından Ukrayna’ya 2-1 kaybeden Slovakya, son maçta ise Romanya ile 1-1 berabere kalan son 16 turuna adını yazdırdı. Son 16 turunda İngiltere ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Gürcistan’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

İngiltere – Slovakya Maç Bilgileri

İngiltere – Slovakya Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cologne Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Kyle Walker, Kieran Trippier, John Stones, Marc Guehi, Declan Rice, Kobbie Mainoo, Philip Foden, Anthony Gordon, Cole Palmer, Harry Kane

Slovakya'nın ilk 11’i Belli mi?

Slovakya’nın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko, Ondrej Duda, Lukas Haraslin, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Robert Bozenik, Ivan Schranz

İddaa Tahmini

İngiltere EURO 2024’de geride kalan 3 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Grupta tek galibiyetini Sırbistan karşısında alan İngiltere, sonrasında Danimarka ve Slovenya ile yenişemedi. Topladıkları 5 puan ile grubu lider tamamladılar ve son 16 turunda Slovakya ile eşleştiler. Slovakya’da grubunu tek galibiyet alarak bitirdi. 4 puan ile en iyi 3. Olarak gruptan çıkan Slovakya, tek galibiyetini ise ilk maçta Belçika karşısında aldı. Slovakya adına son 16 turuna çıkmak büyük bir başarı ama İngiltere karşısında turu geçme şansları zor. İngiltere rahat bir galibiyet alarak turu geçer.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…