sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.06.2024

Finlandiya Veikkausliiga ve Norveç Eliteserien Ligi kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. 30 Haziran Pazar akşamında, kazanmanız dileğiyle.

IFK Mareihamn – HJK Helsinki: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.69 (Bets10); Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 12 hafta sona erdiğinde, kazandığı her maçın ardından puan kaybetmekten kurtulamadı. Geçen hafta Ekenas IF deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Lukas Syberyjski ve öğrencileri, bu hafta sezonun ilkini gerçekleştirmek için HJK Helsinki karşısına çıkacak. 12 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 16 puanla 7. sırada yer aldı. Üst sıralara yetişmeye çalışan IFK Mareihamn, istikrardan uzak bir performans grafiği sergiledi. Rakip fileleri 15 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 16 gole engel olamadı. Sezonun ilk yarısında HJK Helsinki deplasmanından mağlubiyetten kurtulamayan IFK Mariehamn, bu kez liderlik koltuğuna oturan rakibine karşı mücadele verecek. Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, sezona istediği başlangıcı yapamadı. Çareyi teknik adam değişikliğinde arayan konuk ekip, 6 hafta önce göreve Toni Korkeakunnas’ı getirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından son 6 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran ve sadece 1 maçtan mağlup ayrılan HJK Helsinki, son 3 haftadan aldığı üst üste galibiyetlerle, zirvenin ortakları arasına girmeyi başardı. SJK Seniajoki ve Gnistan galibiyetlerinin ardından, lider KuPs Kuopio karşısına çıktılar. İlk yarıda 1-0 geriye düşen HJK Helsinki, ikinci yarıda harikulade bir geri dönüşe imza atarken, 3-1’lik galibiyetle rakibini yakaladı ve liderlik koltuğunu paylaşmaya devam etti. Rakip fileleri toplamda 26 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, Finlandiya Veikkausliiga’nın en golcü takımı olarak yoluna devam ediyor. Deplasmanda IFK Mariehamn karşısına çıkacak olan HJK Helsinki, sezonun ilk yarısında rakibi iç sahada mağlup etmeyi başarmıştı. Finlandiya Veikkausliiga’da son haftalara aldığı galibiyetlerle damga vuran HJK Helsinki, zirvenin ortaklarından birisi haline geldi. Yeni hocasıyla yükselişe geçen HJK Helsinki, son haftalardaki etkisini IFK Mariehamn deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve zirveyi bırakmayacaktır.

Gnistan – Ekenas IF: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.83 (Bets10); Finlandiya Veikkausliiga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Gnistan, ilk 13 haftanın 10’unda puan kayıplarından kurtulamadı ve ligin zayıf halkalar arasında yer aldı. 3 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Jussi Leppälahti ve öğrencileri, Ekenas IF ve HJK Helsinki karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta FC Lahti ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. 2 kez öne geçtikleri maçta, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulabildiler. Yeni yükseldiği Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 2 hafta Inter Turku ve Ilves Tampere’yi mağlup etmeyi başaran Gnistan, son 11 haftada ise sadece FC Lahti’yi iç sahada mağlup edebildi. Lige beraber yükseldiği ve en alt sırada yer alan Ekenas IF karşısında izleyeceğimiz ev sahibi, kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği IFK Mariehamn karşısında 2-1’lik iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan Ekenas IF, en zayıf halka olarak yoluna devam etmek zorunda kaldı. Son 2 haftada SJK ve IFK Mariehamn karşısında üst üste mağlubiyetler alan ligin yeni temsilcisi, 12 haftanın 11’inde puan kayıplarına engel olamadı. Tek galibiyetini lige beraber yükseldiği Gnistan’a karşı 3 hafta önce alan konuk ekip, bu hafta Gnistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin en az maç kazanan takımı olarak yoluna devam eden Gabriel Garcia Xatart ve öğrencileri, rakibini bir kez daha mağlup etmek istiyor. İlk maçta son dakika golüyle kazanan konuk ekip, 12 hafta sonunda 11 gol atıp, kalesinde 22 gole engel olamadı. Gnistan ve Ekenas IF, Finlandiya Veikkausliiga’da zor günler geçiriyor. İki takımda yeni yükseldiği Veikkausliiga’da galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor. Kalesini gole kapatmakta ve maç kazanmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Viking – Rosenborg: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10); Norveç Eliteserien Ligi’nin formda takımlarında Viking, zirve takibine devam ederken, bu hafta iç sahada Rosenborg’u konuk edecek. Son 3 haftada maç kaybetmeyen Bjarte Lunde Aarsheim’in öğrencileri, Sandefjord ve HamKam karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetlerin ardından, son hafta Molde ile deplasmanda berabere kaldı. 1-0 geriden gelerek ilk yarı sona ermeden 2-1’lik üstünlüğü yakalayan Viking, 74. dakikada beraberlik golüne engel olamadı ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Son 3 haftada tam 8 gole imza atan ev sahibi, 11 haftanın ise 10’un skor üretmeyi başarırken, etkili hücum performansıyla dikkat çekti. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan ve 5. sırada yer alan Viking’in, eksik 2 maçının olduğunu ve farkı 5’e kadar indirme şansına sahip olduğunu söyleyelim. Norveç Eliteserien Ligi’nde tam 5 hafta sonra galip gelmeyi başaran Rosenborg, kötü gidişata Kristiandsund galibiyetiyle son vermeyi başardı ve haftayı 2-1’lik galibiyetle noktaladı. 5 hafta sonra gelen galibiyetin ardından, Fredrikstad’ı sahasında konuk eden Rosneborg, 90 dakikayı 1-1’lik beraberlikle noktaladı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Alfred Johansson ve öğrencileri, 4 maçtan 3 galibiyetle 9 puan topladı. Sonraki 5 haftada yaşanan düşüşle üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, son 2 haftadan 4 puan topladı ve kötü gidişata son verdi. 11 haftanın 9’unda skor üretmeyi başaran, son 5 haftanın tamamında ise skor üretmeye devam eden Rosenborg, toplamda 15 kez rakip fileleri havalandırdı. 14 puanla ligin 10. sırasında yer bulan konuk ekip, üst sıralara yetişmek için Eliteserien Ligi’nde mücadele veriyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde zirvenin takipçileri arasında yer alan Viking, son 3 haftadan 7 puan topladı. Tam 8 golle 7 puan toplamayı başaran ve yükselişe geçen Viking, etkisine taraftarı önünde devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.69

Bets10 Bahis Oranı: 5.25