sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.06.2024

30 Haziran Pazar akşamı sahne alacak olan EURO 2024 mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

İspanya – Gürcistan: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.53 (iddaa) – 50.00 (Bets10); İspanya sergilediği futbolla EURO 2024’te şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri benim demeyi başardı. Luis de la Fuente’nin öğrencileri, B Grubu’nda çıktığı tüm maçları kazanırken, İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk karşısında gol yemeden galip geldi. Rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başaran İspanya, açılışı Hırvatistan karşısında 3-0’lık galibiyetle yaparken, ardından İtalya ve Arnavutluk karşısında ise sahadan 1-0’lık galibiyetlerle ayrıldı. Rakiplerine karşı tüm maçlarda oyunu domine etmeyi başaran İspanya, genç bir kadroyla turnuvaya katılmasına karşın, grupların en iyi performanslarından birini sergiledi. Gol dahi yemeden Son 16 Turu’na gelmeyi başaran Matadorlar, Gürcistan karşısında favori taraf. Sürpriz bir sonuçla gruplardan çıkmayı başaran Gürcistan karşısında, oyun etkisin sürdürmek istiyorlar. İspanya cephesinde şuana kadar Marc Cucurella , Lamine Yamal, Nico Williams, Rodri ve Pedri sergiledikleri futbolla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. UEFA Uluslar Ligi yolundan EURO 2024’e gelmeyi başaran Gürcistan, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa Şampiyonası’nda, Son 16 biletini cebine koymayı başardı. Willy Sagnol ve öğrencileri, açılışı Türkiye karşısında 3-1’lik mağlubiyetle yaptı. Özellikle ikinci yarıyla birlikte Türkiye karşısında net fırsatlardan yararlanamayan Gürcistan, Çekya beraberliğiyle umutlarını Portekiz maçına taşıdı. Lider Portekiz karşısına kazanmak zorunda çıkan Gürcistan, son maçtan istediğini aldı ve büyük bir sürprize imza attı. 2-0’lık galibiyetle Çekya’yı geçerek en iyi 3.’ler arasına girmeyi başaran Gürcistan, grupların en iyi performanslarından birini sergileyen İspanya karşısında mücadele edecek. Sürprizlerine Matadorlar karşısında devam etmek isteyen Gürcistan’ın, işi oldukça zor. Giorgi Mamardashvili harika bir kaleci performansıyla başarıda önemli rol oynarken, Gürcistan çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi de başardı. İspanya 3’te 3 yaparak gruptan lider çıktı. Gürcistan ise son maçta büyük bir sürprize imza atarken, Portekiz galibiyetiyle gruptan çıktı. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu ispatlayan İspanya, Gürcistan karşısında favori. İspanya’nın sahadan galibiyetle ayrılacağını ve maçta aynı zamanda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İngiltere – Slovakya: MS 1 ve 1.5 ÜST, 1.59 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024’e kağıt üzerinde en büyük favori olarak başlayan İngiltere, Gareth Southgate önderliğinde liderlik ipini göğüslemeyi başarsa da, Sırbistan, Danimarka ve Slovenya karşısında zor anlar yaşadı. İlk hafta Sırbistan karşısında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran İngiltere, ardından Slovenya ve Danimarka karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. Skorlardan ziyade İngiltere cephesinde sergilenen futbol kendi taraftarları tarafından eleştirilmeye başladı. Hücum hattında önemli yıldızlara sahip olmalarına karşın, savunma ağırlık bir grup performansı sergileyen ekip, 3 maçta rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Kadro kalitesiyle hala EURO 2024’e damga vurması beklenilen İngiltere, Son 16 Turu’ndan itibaren yükselişe geçmek istiyor. Gruplarda etkisiz kalmasına rağmen, İngiltere bu hafta Slovakya karşısına favori çıkıyor. EURO 2024’e damga vuran takımlardan biri olan Slovakya, ilk haftada Belçika’yı 1-0 mağlup ederek turnuvaya harika bir başlangıç yaptı. Francesco Calzona’nın öğrencileri, bu zaferle Son 16 turu için büyük bir adım attılar. Ancak ikinci hafta Ukrayna karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen 2-1’lik bir mağlubiyet yaşadılar. Son hafta Romanya ile 1-1 berabere kalarak en iyi üçüncüler arasına girip Son 16’ya yükseldiler. Slovakya sergilediği harika futbolla değil, kısıtlı kadrosuyla Belçika’ya karşı aldığı galibiyet ve Son 16 Turu’na yükselmesiyle EURO 2024’te adından söz ettirmeyi başardı. Çeyrek Final yolunda İngiltere karşısına çıkacak olan Slovakya, tekrar zayıf halka olarak gösteriliyor. Sürprizlerine devam etmek isteyen Calzona ve öğrencileri, aradığı çıkışı henüz yakalayamayan İngiltere karşısında, kazanarak tur atlamak istiyor. EURO 2024’e en büyük favorilerden birisi olarak başlayan İngiltere, gruplardan lider çıkmasına karşın, beklenilen güçlü oyunu sergileyemedi. Son 16 Turu’ndan itibaren güçlü kadrosuyla, İngiltere’nin yükselişe geçmesini bekliyoruz. İngiltere bu hafta Slovakya karşısında 1.5 gol barajını aşmayı başaracak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.43

Bets10 Bahis Oranı: 2.500