Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Gnistan Ekenas IF İddaa Tahmini 30.06.2024

30 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Gnistan ile Ekenas IF karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Mustapekka Areena ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Gnistan galibiyetine 1.66, beraberliğe 3.90, Ekenas IF galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.50, beraberliğe 3.44, konuk ekibe ise 4.37 oran veriyor.

Gnistan Galibiyet Adına Zorlanıyor

Finlandiya Veikkausliiga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Gnistan, ilk 13 haftanın 10’unda puan kayıplarından kurtulamadı ve ligin zayıf halkalar arasında yer aldı. 3 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Jussi Leppälahti ve öğrencileri, Ekenas IF ve HJK Helsinki karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta FC Lahti ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. 2 kez öne geçtikleri maçta, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulabildiler. Yeni yükseldiği Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 2 hafta Inter Turku ve Ilves Tampere’yi mağlup etmeyi başaran Gnistan, son 11 haftada ise sadece FC Lahti’yi iç sahada mağlup edebildi. Lige beraber yükseldiği ve en alt sırada yer alan Ekenas IF karşısında izleyeceğimiz ev sahibi, kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Ekenas IF Dipten Kurtulamadı

Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği IFK Mariehamn karşısında 2-1’lik iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan Ekenas IF, en zayıf halka olarak yoluna devam etmek zorunda kaldı. Son 2 haftada SJK ve IFK Mariehamn karşısında üst üste mağlubiyetler alan ligin yeni temsilcisi, 12 haftanın 11’inde puan kayıplarına engel olamadı. Tek galibiyetini lige beraber yükseldiği Gnistan’a karşı 3 hafta önce alan konuk ekip, bu hafta Gnistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin en az maç kazanan takımı olarak yoluna devam eden Gabriel Garcia Xatart ve öğrencileri, rakibini bir kez daha mağlup etmek istiyor. İlk maçta son dakika golüyle kazanan konuk ekip, 12 hafta sonunda 11 gol atıp, kalesinde 22 gole engel olamadı.

Gnistan – Ekenas IF Maç Bilgileri

Gnistan – Ekenas IF Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mustapekka Areena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gnistan’ın 11’i Belli mi?

Gnistan’ın muhtemel kadrosu: Jiri Koski, Henrik Ölander, Jukka Raitala, Juhani Ojala, Saku Heiskanen, Jonas Enkerud, Joakim Latonen, Roope Pyyskanen, Armend Kabashi, Mamodou Sarr, Benjamin Tatar.

Ekenäs IF’nin 11’i Belli mi?

Ekenäs IF’nin muhtemel kadrosu: Ramilson Almeida, Vainö Vehkonen, Kalle Katz, Eetu Puro, Alexander Leksell, Joel Lehtonen, Kofi Adu, Simon Lindholm, Abdoulaye Kante, Emil Pallas, Stanislav Efimov.

İddaa Tahmini

Gnistan ve Ekenas IF, Finlandiya Veikkausliiga’da zor günler geçiriyor. İki takımda yeni yükseldiği Veikkausliiga’da galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor. Kalesini gole kapatmakta ve maç kazanmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Gnistan ile Ekenas IF, beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan taraf ise Ekenas IF oldu.