Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Tromsö Molde İddaa Tahmini 28.06.2024

Tromsö ile Molde, 28 Haziran Cuma akşamı karşı karşıya geliyor. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, Türkiye saati ile 22:15’te başlıyor. Zorlu mücadeleye Alfheim Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Tromsö galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.60, Molde galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.77, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 1.97 oran veriyor.

Tromsö Zor Günler Geçiriyor

11 haftalık fikstürde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 10 puan toplayan Tromsö, Play Out hattında yer alıyor. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 5 haftada üst üste mağlubiyetler aldı. Küme düşme adayları arasında gösterilmeye başlayan Gaute Helstrup ve öğrencileri, 3 hafta boyunca maç kaybetmeyerek düşme potasından kurtulmak için umutlanırken, ara öncesinde bir kez daha mağlup oldu. 3 haftalık fikstürde Rosenborg ve Fredrikstad’a karşı iç sahada kazanan ekip, Fredrikstad ile deplasmanda ise golsüz berabere kaldı. Seri ev sahibi adına Lilleström karşısında sona ererken, araya 2-1’lik mağlubiyetle girdiler. En yakın rakibine karşı kaybeden Tromsö, en yakın rakibini mağlup ederek Play Out hattından kurtulma fırsatını değerlendiremedi.

Molde Zirve Takibini Bırakmıyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Molde, 12 hafta sonunda hücum etkisiyle dikkat çekti. Erling Moe ve öğrencileri, 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başardı ve zirvenin 6 puan gerisinde yer aldı. Ligin 4. sırasında yer bulan Molde, çıktığı 12 maçın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başardı. Toplamda 25 gol bulan konuk ekip, lider ile birlikte Elitserien Ligi’nin en iyi hücum performansını sergiliyor. Zirve ortağı Brann’a karşı deplasmanda alınan galibiyetin ardından, son hafta en yakın rakiplerinden Viking ile berabere kaldılar. Bu hafta Play Out hattında yer alan Tromsö karşısında galibiyet arayacaklar. Erling Moe ve öğrencileri, zirve takibinde hata yapmak istemiyor.

Tromsö – Molde Maç Bilgileri

Tromsö – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:15’te başlıyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfheim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, Anders Jenssen, Kent-Are Antonsen, Mamadou Thierno Barry, Vetle Skjærvik, Ruben Jenssen, Vegard Erlien, Yaw Paintsil, Runar Norheim, Jens Hjerto-Dahl, Lasse Selvag Nordas.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Anders Hagelskjaer, Magnus Eikrem, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibine devam eden Molde, son 2 haftada yakın rakiplerine karşı mağlup olmadı. Ligin lider ile birlikte en iyi hücum performansını sergileyen konuk ekip, zor günler geçiren Tromsö karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Molde son haftalardaki etkisini Tromsö deplasmanında sürdürdü. Rakibine deplasmanda 90 dakika boyunca gol şansı vermeyen Molde, Kristian Eriksen ve Mathias Fjortoft Lovik ikilisinin golleriyle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.