İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sligo Rovers Shamrock İddaa Tahmini 28.06.2024

İrlanda Premier Lig’de zirve takibini sürdürmek isteyen Shamrock deplasmanda, Sligo Rovers’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 21.45’te Bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Sligo Rovers ile Shamrock takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Sligo Rovers galibiyetine 7.50, beraberlik tercihine 4.75, Shamrock galibiyetine ise 1.38 verildiğini görüyoruz.

Sligo Rovers 2 Maçtır Kaybediyor 

Sligo Rovers son haftalarda üst üste yenilgiler almaya başladı. İrlanda Premier Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi Waterford deplasmanında sona eren John Russell’in öğrencileri bu mağlubiyetin ardından son sıradaki Dundalk karşısında da 1-0 kaybetmişti. Son 2 maçından puansız ayrılan Sligo Rovers ilk 3 yarışından uzaklaşmaya başladı. 7. Sırada kendine yer bulan Sligo Rovers bu hafta Shamrock ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesinde Sligo Rovers’da Simon Power’ın sakatlığı devam ediyor. 

Shamrock Üstünlüğünü Koruyamadı 

Shamrock, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta St Patricks deplasmanına konuk olmuş ve rakibine 2-1 kaybetmişti. Johny Kenny’in attığı golle 1-0 öne geçen Shamrock ilk yarıyı da 1-0 önde kapatmıştı. İkinci yarıda maçın bitimine son 15 dakika kala yedikleri gollerle 2-1 kaybettiler. Uzatma dakikalarında Brandon Kavanagh’ın golüne engel olamayan Shamrock haftayı puansız kapattı. İrlanda Premier Lig’de 3. Sırada yer alan Stephen Bradley’in ekibi bu hafta Sligo Rovers’a konuk olacak. Maç öncesinde Shamrock’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sligo Rovers – Shamrock Maç Bilgileri

Sligo Rovers – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sligo Rovers’da Simon Power’ın sakatlığı devam ediyor. 

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Edward McGinty, Reece Hutchinson, Conor Reynolds, Charlie Wiggett, John Ross Wilson, Fabrice Hartmann, Niall Morahan, Connor Malley, Stefan Radosavljevic, Ellis Chapman, Kailin Barlow

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Leon Pohls, Dan Cleary, Roberto Lopes, Joshua Honohan, Trevor Clarke, Markus Poom, Jack Byrne, Darragh Nugent, Neil Farrugia, Graham Burke, Johnny Kenny

İddaa Tahmini

Sligo Rovers’da moraller bozuk. İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta Waterford ve Dundalk karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan Sligo Rovers bu hafta Shamrock ile kozlarını paylaşacak. Shamrock ise İrlanda Premier Lig’e oynadığı son maçta St Patricks’e deplasmanda 2-1 mağlup oldular. 3. Sırada yer alan Shamrock lider Shelbourne’un 13 puan gerisinde ama Shamrock’un 2 maçı eksik. Bu hafta Sligo Rover deplasmanında favori gösteriliyorlar. Shamrock kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.22

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…