Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

SJK Seinajoki Haka İddaa Tahmini 29.06.2024

SJK Seinajoki sahasında Haka‘yı konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga kapsamında 29 Haziran Cumartesi günü Türkiye saati ile 12:00’de sahne alacak mücadeleye, Seinajoen Keskuskentta Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, SJK Seinajoki galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.10, Haka galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

SJK Seinajoki Golcülerine Güveniyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga’nın formda takımları arasında yer alıyor. Sezona Jani Honkavaara önderliğinde iyi bir başlangıç yapan SJK, ilk 13 hafta sona erdiğinde, zirvenin 3 puan gerisinde kaldı. 6 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başardılar. 13 haftanın 11’inde skor üretmeyi başaran ev sahibinde, Jaime Moreno 6, Kasper Paananen ise 4 golle dikkatleri üzerine çekti. Bu hafta ligde en yakın rakibi Haka’yı evinde ağırlayacak olan SJK Seinajoki, kazanarak zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor. Sezonun ilk yarından Haka’ya karşı deplasmanda 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramamışlardı.

Haka Vites Yükseltti

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 12 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Haka, zirveyi yakın takibini sürdüren takımlar arasında yer alıyor. Konuk ekip 2 eksik maçını kazanması halinde, lider olma şansına dahi sahip. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan Teemu Tainio’nun öğrencileri, son 3 haftadan 7 puanla çıkmayı başardı. IFK Mariehamn ve KuPS Kuopio karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, Inter Turku ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. Deplasmanda SJK Seinajoki karşısına çıkacak olan Haka, sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı ve 1 puan gerisinde kaldığı rakibine karşı, bu kez deplasmanda galibiyet arayacak. 12 haftanın 10’unda gol bulmayı başaran Haka, rakibi gibi hücum hattında şuana kadar etkili olmayı başardı.

SJK Seinajoki – Haka Maç Bilgileri

SJK Seinajoki – Haka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 12:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Seinajoen Keskuskentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Roope Paunio, Kelvin Pires, Dario Naamo, Valentin Gasc, Pyry Hannola, Salim Giabo Yussif, Ville Tikkanen, Denis Cukici, Babacar Fati, Jaime Moreno, Kasper Paananen.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Anton Lepola, Nikolas Talo, Hassan Ndam, Haymenn Bah-Traore, Guilherme Morais, Elias Mastokangas, Imani Lanquedoc, Maissa El Hadji Fall, Juho Kilo, Oliver Whyte, Ryan Mahuta.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da sezona iyi başlayan takımlar arasında yer alan SJK Seinajoki ve Haka, zirve takibine devam ediyor. İki takımda kolay maç kaybetmezken, hücum hattında etkili olmaya devam ediyor. Zirveden uzaklaşmak istemeyen taraflar, rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: SJK Seinajoki iç sahada hata yapmadı ve Haka’nın 3 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. SJK Seinajoki 3 puanı 2 golle almayı başarırken, Haka ise 90 dakika sonunda 1 gol bulabildi. Kazananları tebrik ederiz.