Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Sarpsborg 08 Bodo / Glimt Maç Tahmini 28.06.2024

Norveç Eliteserien Ligi kapsamında, Sarpsborg 08 ile Bodo / Glimt karşı karşıya geliyor. 28 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadele, Sarpsborg Stadı ev sahipliğinde sahne alacak.

Betelli, Sarpsborg 08 galibiyetine 4.33, beraberliğe 4.50, Bodo / Glimt galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.36, 2.5 Alt 3.20 oran kazandırıyor.

Sarpsborg 08 Zayıf Halkalar Arasında

Norveç Eliteserien Ligi’nde düşme hattında yer alan Sarpsborg 08, Sandefjord ile birlikte zayıf halkalar arasında yer alıyor. Mikael Stahre’nin öğrencileri, 11 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyetle noktaladı. Son iki haftada Stromsgodset ve Kristiandsund BK karşısında 3-1’lik skorlarla üst üste mağlubiyetler alan Sarpsborg 08 cephesinde, kötü gidişat devam ediyor. Bu hafta ligin lideri ve en golcü takımı Bodo / Glimt’i sahasında konuk edecek olan ev sahibi, kalesinde gördüğü 25 golle Eliteserien Ligi’nin en fazla gol yiyen takımı oldu. Ligin güven vermeyen takımları arasında yer alan Sarpsborg 08’in, bu hafta ligin lideri karşısında içi oldukça zor.

Bodo / Glimt Deplasmanda Kazandı

Kjetil Knutse ve öğrencileri, Norveç Eliteserien Ligi’nde yoluna lider devam ediyor. İlk 8 haftaya 7 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran Bodo / Glimt, yaptığı harika sezon başlangıcının ardından, üst üste 3 maçta puan kaybı yaşadı. İlk mağlubiyetini HamKam’a karşı alan konuk ekip, ardından KFUM Olso ve Sandefjord engellerine takıldı ve sahadan 1’er puanla ayrıldı. Son hafta Haugesund deplasmanından galibiyetle çıkarak puan kayıplarına son vermeyi başaran Bodo / Glimt, liderlik koltuğunu Brann ile paylaşıyor. 25 gol atarak ligin en iyi hücum performansını sergileyen konuk ekip, kalesinde gördüğü 8 golle ise aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergiliyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlar atan Bodo / Glimt, bu hafta düşme hattındaki Sarpsborg 08’e karşı galibiyet arayacak.

Sarpsborg 08 – Bodo / Glimt Maç Bilgileri

Sarpsborg – Bodo / Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sarpsborg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sarpsborg’un 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Anders Kristiansen, Bjorn Inge Utvik, Jeppe Andersen, Junior Ngouali, Joachim Soltvedt, Victor Torp, Eirik Wichne, Pascal Lundqvist, Kristian Opseth, Bansu Baah, Mikkel Maigaard.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Odin Luras Björtuft, Jostein Gundersen, Adam Sorensen, Patrick Berg, Albert Gronbaek, Fredrik Sjovold, Hakon Evjen, August Mikkelsen, Nino Zugelj, Jens Hauge.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserie Ligi’nde zirveyi Brann ile birlikte paylaşan Bodo / Glimt, en iyi savunma ve hücum performansını sergiliyor. 3 hafta sonra galip gelerek toparlanmayı başaran Bodo / Glimt, kazanmaya Sarpsborg 08 deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo / Glimt, Norveç Eliteserien Ligi’nde yeniden vites yükseltti. Lider olarak yoluna devam etmeyi başaran Bodo / Glimt, deplasmanda Sarpsborg’u 2 golle mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.