Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Odds BK Kristiansund BK Maç Tahmini 28.06.2024

Odds BK taraftarı önüne Kristiansund BK‘yı konuk edecek. 28 Haziran Cuma akşamı sahne alacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Genzobet, Odds BK galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.75, Kristiansund BK galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Odds BK Rahat Nefes Aldı

Norveç Eliteserien Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden Odds BK, son 3 haftadan aldığı sonuçlarla düşme hattının içerisinden çıkmayı başarırken, puan farkı ise 3’e kadar yükseldi. Son 3 haftada maç kaybetmeyen ev sahibi, KFUM Oslo ve Stromsgodset’e karşı deplasmandan 1’er puanla dönerken, iç sahada Lilleström’e karşı kazandı. 12 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Odds BK, sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken, son haftalarda hatalarını telafi etmeye başladı. Son 3 haftada sergilenen namağlup performansa rağmen, hala tehlike hattından uzaklaşamadılar. Formunun zirvesinde olan Odds BK, bu hafta iç sahada Kristiansund BK ‘yı konuk edecek. Ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var.

Kristiansund BK Kabustan Uyandı

Norveç Eliteserien Ligi’nde bu hafta en yakın rakibi Odds BK’ya deplasmanda konuk olacak olan Kristiansund BK, düşme hattının 3 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Tam 7 hafta sonra gelen galibiyetle moral bulan Christian Michelsen ve öğrencileri, 4 mağlubiyet, 3 beraberliğin ardından iç sahada konuk ettiği Sarpsborg 08’e karşı 3-1’lik galibiyete imza attılar. İlk 12 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Kristiansund BK, düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Bu hafta aynı puana sahip oldukları Odds BK karşısında kazanmaya devam ederek, düşme hattından uzak kalmak istiyorlar. Konuk ekip son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başarırken, son 8 haftada ise 7 kez skor üretti.

Odds BK – Kristiansund BK Maç Bilgileri

Odds BK – Kristiansund BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Skagerak Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sondre Johansen, Diogo Tomas, Espen Ruud, Conrad Wallem, Ronningen Jorgensen, Solomon Owusu, Josef Brian Baccay, Erik Midtskogen, Dennis Gjengaar.

Kristiansund BK’nin 11’i Belli mi?

Kristiansund BK’nin muhtemel kadrosu: Michael Lansing, Dan Peter Ulvestad, Hakon Sjatil, Hilmir Mikaelsson, Sebastian Jarl, Habib Gueye, Ruben Alte, Jesper Isaksen, Mikkel Rakneberg, Oskar Siira Sivertsen, W. Igor.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde küme düşme hattının en yakın rakipleri arasında yer alan Odds BK ile Kristiansund BK galibiyet için sahaya çıkıyor. İki takımda zor günler geçirirken, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. İki takımında zorlu mücadelede, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Odds BK ile Kristiansund BK, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kristiansund deplasmanda 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, ikinci yarıda Odds BK rakibine cevap verdi ve skoru eşitledi. Kazananları tebrik ederiz.