UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İsviçre İtalya Maç Tahmini 29.06.2024

EURO 2024‘te Son 16 heyecanı başlıyor. 29 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, İsviçre ile İtalya karşı karşıya gelecek. Berlin Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İsviçre galibiyetine 3.40 beraberliğe 2.95, İtalya galibiyetine ise 2.48 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Avrupa Şampiyonası’nda kazandıran özel oran fırsatlarında ise İsviçre – İtalya maçında KGVAR seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

İsviçre Sürpriz Peşinde

İsviçre son maçta kaçan liderliğe rağmen, EURO 2024 gruplarında harika bir performans sergiledi. Murat Yakın ve öğrencileri, Almanya ile birlikte zirve mücadelesi verirken, liderliği son maçta kaçırdı ve 2. olarak Son 16 biletini cebine koydu. İlk hafta Macaristan karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan İsviçre, son 2 haftada ise İskoçya ve Almanya ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi Almanya’ya karşı oyun üstünlüğünü kabul ettirmeyi başaran ve turnuvanın favorilerinden birine zor anlar yaşamayı başaran Murat Yakın’ın öğrencileri, 28. dakikada Dan Ndoye’nin golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, son saniye golüyle liderliği kaçırdı. Alınan 1 puandan daha çok, Almanya karşısında sergilenen futbolla takdir toplamayı başaran İsviçre, Çeyrek Final bileti için İtalya karşısına çıkıyor. İsviçre sürprizlerine formsuz İtalya karşısında devam etmek istiyor.

İtalya İstediği Başlangıcı Yapamadı

Hırvatistan karşısında zor anlar yaşayan İtalya, son dakika golüyle Son 16 biletini cebine koydu. EURO 2024’e galibiyetle başlayan İtalya, kağıt üzerinde turnuvanın en zayıf halkaları arasında gösterilen Arnavutluk karşısında turnuva tarihinin en erken golünü yemesine rağmen, skoru 2-1’e getirmeyi başardı. İspanya karşısında ise son derece etkisiz bir oyunla, 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Luciano Spalletti ve öğrencileri, kader maçına Hırvatistan karşısında çıkarken, maça iyi başlamadı. İkinci yarının hemen başında 1-0 geriye düşen İtalya, Mattia Zaccagni’nin son dakika golüyle 1-1’lik beraberliği yakaladı ve 2. sırada yer alarak gruptan çıktı. Gruplara damga vuran isim kaleci Donnarumma olurken, İtalya zor anlar yaşadı. Kadro kalitesiyle turnuvanın iddialı takımları arasında yer alan İtalya, artık Son 16 eşleşmesiyle birlikte yükselişe geçmek ve oyun etkisin göstermek istiyor.

İsviçre – İtalya Maç Bilgileri

İsviçre – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye Berlin Stadı ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İsviçre’de bu hafta Silvan Widmer kart cezalısı. İtalya cephesinde ise Riccardo Calafiori’nin kart cezalısı.

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Fabian Schar, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Leonidas Stergiou, Remo Freuler, Granit Xhaka, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Duah, Dan Ndoye.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Federico Dimarco, Federico Gatti, Matteo Darmian, Alessandro Bastoni, Jorginho, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Barella, Giacomo Raspadori, Mateo Retegui.

İddaa Tahmini

İsviçre harika bir grup performans sergiledi ve Son 16 biletini cebine koydu. Murat Yakın ve öğrencilerinin, turnuvanın sürpriz takımlarından biri olduğunu söyleyelim. İtalya ise gruplarda istediği etkiyi gösteremese de, turnuvanın güçlü kadrolarından birine sahip. Çeyrek Final yolunda hata yapmak istemeyen iki takımında, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İsviçre önemli bir zafere imza attı. İtalya karşısında şansı düşük görülen Murat Yakın ve öğrencileri, Gök Mavililer karşısında gol yemeden kazandı ve Çeyrek Final biletini aldı. İsviçre cephesinde galibiyeti getiren goller Remo Freuler ve Ruben Vargas’dan geldi.