UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İsviçre İtalya İddaa Tahmini 29.06.2024

EURO 2024 son 16 turu heyecanı başlıyor. İsviçre ile İtalya’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından yayınlanacak.

İsviçreİtalya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. İsviçre kazanır 3.25, beraberlik 3.00, İtalya kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR tercihine 50.00 oran veriliyor.

İsviçre Namağlup İlerliyor 

İsviçre adına EURO 2024 macerası iyi gitmeye devam ediyor. İsviçre grupta oynadığı 3 karşılaşmada 5 puan topladı ve adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Grubun ilk maçında Macaristan’ı 3-1 ile geçen Murat Yakın’ın ekibi grubun ikinci maçında İskoçya ile 3. Maçında ise Almanya ile 1-1 berabere kaldı. 3 maç sonunda 5 puan toplayan İsviçre grubunu namağlup 2. Sırada bitirdi. Son 16 turunda ise İtalya ile eşleştiler. İsviçre’de maç öncesinde savunmadan Silvan Widmer kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

İtalya Son 16 Turunda 

İtalya’da moraller yerinde. EURO 2024 grubunun son maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelen İtalya, mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son saniyede Mattia Zaccagni’nin attığı şık golle 1 puan alan İtalya puanını 4’e yükseltti ve bu beraberlik ile grubun 2. Sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. İtalya’nın grupta oynadığı 3 maçta tek galibiyetini Arnavutluk karşısında aldığını ve o maçta da son derece zorlandığını belirtelim. Son 16 turunda İsviçre ile karşılaşacak olan Luciano Spaletti’nin öğrencilerinin işi zor olacak. Karşılaşma öncesinde İtalya’da savunmadan Riccardo Calafiori kart cezalısı. 

İsviçre – İtalya Maç Bilgileri

İsviçre – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye Berlin Stadı ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Silvan Widmer kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. İtalya’da savunmadan Riccardo Calafiori kart cezalısı. 

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Fabian Schar, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Leonidas Stergiou, Remo Freuler, Granit Xhaka, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Duah, Dan Ndoye

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Federico Dimarco, Federico Gatti, Matteo Darmian, Alessandro Bastoni, Jorginho, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Barella, Giacomo Raspadori, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

İsviçre EURO 2024 grubunda mağlubiyet yüzü görmedi. Almanya Macaristan ve İskoçya’nın bulunduğu grupta 5 puan topladılar ve gruptan 2. Olarak çıkan İsviçre son 16 turuna kaldı. İtalya ise grubunda iyi bir performans gösteremedi. 3 maç sonunda 4 puan topladılar ve grubu 2. Sırada bitirdiler. Son maçta Hırvatistan karşısında son saniye golüyle 1 puan alan İtalya, adını son 16 turuna yazdırdı. İsviçre hücum gücü yüksek bir takım. 3 maçta da gol atmayı başardılar. İtalya güven vermiyor ama Spaletti’nin ekibi kolay teslim olmayacaktır. Bu maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İsviçre tam 30 yıl sonra İtalya’yı mağlup etti. Rakibini 2-0 ile geçen İsviçre, adını çeyrek finale yazdırdı.