sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.06.2024

Norveç Eliteserien Ligi ve Finlandiya Veikkausliiga kapsamında 28 Haziran Cuma akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Oulu – KuPS Kuopio: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.77 (Bets10); Geçtiğimiz hafta konuk olduğu VPS deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Oulu, Finlandiya Veikkausliiga’da puan kayıplarına devam ediyor. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 12 hafta sona erdiğinde Play Out hattından kurtulamadı. Konstantinos Bratsos ve öğrencileri, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Sezonun tek galibiyetini 4 hafta önce HJK Helsinki’ye karşı deplasmanda almayı başaran Oulu, bu hafta zirvenin ortaklarından KuPS Kuopio ile karşı karşıya gelecek. Kalesini 12 haftada 24 gole kapatamayan ve ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen Oulu, ligin en golcü takımlarından birisine karşı mücadele verecek. Galibiyetten uzak kalan ve savunma zafiyetleriyle dikkat çeken ev sahibi, KuPS Kuopio karşısında güven vermekten çok uzakta. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 11 haftaya damga vuran KuPS Kuopio, namağlup bir performans grafiğiyle liderlik ipini göğüsledi. İlk 11 haftayı 7 galibiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Jani Honkavaara ve öğrencileri, sezonun ilk mağlubiyetini iç sahada Haka’ya karşı aldı. 90 dakika 1-0’lık mağlubiyetle sona ererken, Haka mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmayı başaramayan KuPS Kuopio, geçtiğimiz hafta HJK Helsinki deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, zirvenin ortakları arasında yer almaya devam ediyor. HJK Helsinki karşısında devre arasına 1-0’lık üstünlükle giren KuPS Kuopio, ikinci yarıda skoru koruyamadı. 24 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ve hücum etkisiyle dikkat çeken konuk ekip, galibiyetlerine Oulu deplasmanında geri dönmek istiyor. İlk 11 haftanın namağlup takımı KuPS Kuopio, son 2 haftada aldığı mağlubiyetlere rağmen zirveyi bırakmadı. Liderlik koltuğunu korumak ve eski günlerine geri dönmek isteyen KuPS Kuopio, deplasmanda Oulu engelini kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

Brann – Stromsgodset: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.70 (Bets10); Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brann, ilk 13 haftada Bodo / Glimt ile birlikte, Norveç Eliteserien Ligi’nin en iyi performans grafiğini ortaya koydu. 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 27 puan toplamayı başaran Brannn, Molde ve Fredriksta dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. Son 2 haftada Kristiandsund BK ve HamKam engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran Kare Ingebrigtsen’in öğrencileri, liderlik koltuğunu paylaşmaya devam ediyor. Averajla Bodo / Glimt’e geçilen Brann, evinde kazanarak haftayı lider kapatmak istiyor. Son 2 haftada 2-1’lik galibiyetlere imza atan Brann, toplamda ise 22 gol atıp, kalesinde 13 gole engel olamadı. Brann taraftarı önünde çıktığı 7 maçın 5’ini kazanmayı bildi ve sezonda iç saha etkisiyle dikkat çekti. Stromsgodset cephesinde galibiyet serisi sona ererken, yenilmezlik serisi devam etti. Son 3 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Henrik Pedersen ve öğrencileri, Haugesund ve Sarpsborg karşısında üst üste galibiyetler almayı başarırken, son hafta Odds BK ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta zirve ortaklarından Brann karşısında 3 puan arayacak. Lider ile arasında 10 puan fark bulunan ve ligin 6. sırasında kendisine yer bulan Stromsgodset, 1 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 4 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, son haftalarda etkili hücum performansıyla iyi sonuçlara imza attı. Lider ile puan farkını kapatmak için bu hafta galibiyete ihtiyaçları var. Zirvenin ortağı Brann, son 2 haftada üst üste galibiyetler aldı ve etkisini sürdürmeye devam etti. Stromsgodset ise 3 haftadır maç kaybetmezken, son 4 haftada rakip fileleri havalandırmayı başardı. Zorlu mücadelede iki takımında, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Tromsö – Molde: MS 2, 1.97 (iddaa) – 2.25 (Bets10); 11 haftalık fikstürde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 10 puan toplayan Tromsö, Play Out hattında yer alıyor. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 5 haftada üst üste mağlubiyetler aldı. Küme düşme adayları arasında gösterilmeye başlayan Gaute Helstrup ve öğrencileri, 3 hafta boyunca maç kaybetmeyerek düşme potasından kurtulmak için umutlanırken, ara öncesinde bir kez daha mağlup oldu. 3 haftalık fikstürde Rosenborg ve Fredrikstad’a karşı iç sahada kazanan ekip, Fredrikstad ile deplasmanda ise golsüz berabere kaldı. Seri ev sahibi adına Lilleström karşısında sona ererken, araya 2-1’lik mağlubiyetle girdiler. En yakın rakibine karşı kaybeden Tromsö, en yakın rakibini mağlup ederek Play Out hattından kurtulma fırsatını değerlendiremedi. Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Molde, 12 hafta sonunda hücum etkisiyle dikkat çekti. Erling Moe ve öğrencileri, 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başardı ve zirvenin 6 puan gerisinde yer aldı. Ligin 4. sırasında yer bulan Molde, çıktığı 12 maçın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başardı. Toplamda 25 gol bulan konuk ekip, lider ile birlikte Elitserien Ligi’nin en iyi hücum performansını sergiliyor. Zirve ortağı Brann’a karşı deplasmanda alınan galibiyetin ardından, son hafta en yakın rakiplerinden Viking ile berabere kaldılar. Bu hafta Play Out hattında yer alan Tromsö karşısında galibiyet arayacaklar. Erling Moe ve öğrencileri, zirve takibinde hata yapmak istemiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibine devam eden Molde, son 2 haftada yakın rakiplerine karşı mağlup olmadı. Ligin lider ile birlikte en iyi hücum performansını sergileyen konuk ekip, zor günler geçiren Tromsö karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.76

Bets10 Bahis Oranı: 6.77