sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 28.06.2024

28 Haziran Cuma akşamı için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Norveç Eliteserien Ligi ve Finlandiya Veiikkausliiga mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Sarpsborg 08 – Bodo / Glimt: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10); Norveç Eliteserien Ligi’nde düşme hattında yer alan Sarpsborg 08, Sandefjord ile birlikte zayıf halkalar arasında yer alıyor. Mikael Stahre’nin öğrencileri, 11 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyetle noktaladı. Son iki haftada Stromsgodset ve Kristiandsund BK karşısında 3-1’lik skorlarla üst üste mağlubiyetler alan Sarpsborg 08 cephesinde, kötü gidişat devam ediyor. Bu hafta ligin lideri ve en golcü takımı Bodo / Glimt’i sahasında konuk edecek olan ev sahibi, kalesinde gördüğü 25 golle Eliteserien Ligi’nin en fazla gol yiyen takımı oldu. Ligin güven vermeyen takımları arasında yer alan Sarpsborg 08’in, bu hafta ligin lideri karşısında içi oldukça zor. Kjetil Knutse ve öğrencileri, Norveç Eliteserien Ligi’nde yoluna lider devam ediyor. İlk 8 haftaya 7 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran Bodo / Glimt, yaptığı harika sezon başlangıcının ardından, üst üste 3 maçta puan kaybı yaşadı. İlk mağlubiyetini HamKam’a karşı alan konuk ekip, ardından KFUM Olso ve Sandefjord engellerine takıldı ve sahadan 1’er puanla ayrıldı. Son hafta Haugesund deplasmanından galibiyetle çıkarak puan kayıplarına son vermeyi başaran Bodo / Glimt, liderlik koltuğunu Brann ile paylaşıyor. 25 gol atarak ligin en iyi hücum performansını sergileyen konuk ekip, kalesinde gördüğü 8 golle ise aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergiliyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlar atan Bodo / Glimt, bu hafta düşme hattındaki Sarpsborg 08’e karşı galibiyet arayacak. Norveç Eliteserie Ligi’nde zirveyi Brann ile birlikte paylaşan Bodo / Glimt, en iyi savunma ve hücum performansını sergiliyor. 3 hafta sonra galip gelerek toparlanmayı başaran Bodo / Glimt, kazanmaya Sarpsborg 08 deplasmanında devam edecektir.

Odds BK – Kristiansund BK: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.55 (Bets10); Norveç Eliteserien Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden Odds BK, son 3 haftadan aldığı sonuçlarla düşme hattının içerisinden çıkmayı başarırken, puan farkı ise 3’e kadar yükseldi. Son 3 haftada maç kaybetmeyen ev sahibi, KFUM Oslo ve Stromsgodset’e karşı deplasmandan 1’er puanla dönerken, iç sahada Lilleström’e karşı kazandı. 12 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Odds BK, sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken, son haftalarda hatalarını telafi etmeye başladı. Son 3 haftada sergilenen namağlup performansa rağmen, hala tehlike hattından uzaklaşamadılar. Formunun zirvesinde olan Odds BK, bu hafta iç sahada Kristiansund BK ‘yı konuk edecek. Ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Norveç Eliteserien Ligi’nde bu hafta en yakın rakibi Odds BK’ya deplasmanda konuk olacak olan Kristiansund BK, düşme hattının 3 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Tam 7 hafta sonra gelen galibiyetle moral bulan Christian Michelsen ve öğrencileri, 4 mağlubiyet, 3 beraberliğin ardından iç sahada konuk ettiği Sarpsborg 08’e karşı 3-1’lik galibiyete imza attılar. İlk 12 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Kristiansund BK, düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Bu hafta aynı puana sahip oldukları Odds BK karşısında kazanmaya devam ederek, düşme hattından uzak kalmak istiyorlar. Konuk ekip son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başarırken, son 8 haftada ise 7 kez skor üretti. Norveç Eliteserien Ligi’nde küme düşme hattının en yakın rakipleri arasında yer alan Odds BK ile Kristiansund BK galibiyet için sahaya çıkıyor. İki takımda zor günler geçirirken, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. İki takımında zorlu mücadelede, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Inter Turku – VPS: MS 2, 2.47 (iddaa) – 2.80 (Bets10); Finlandiya Veikkuasliiga’da ilk 13 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Inter Turku, kendisine 12 puanla 9. sırada yer buldu ve Play Out hattından kurtulmayı başaramadı. Vesa Vasara ve öğrencileri, bu sezon savunma zafiyetleriyle dikkat çekiyor. İlk 9 haftanın 8’inde puan kaybederek Veikkausliiga’ya kabus gibi bir başlangıç yapan Inter Turku, ardından üst üste 2 galibiyetle toparlanmayı başarırken, IIlves Tampere mağlubiyeti ve Haka beraberliğiyle yeniden düşüşe geçti. Kalesini 13 maçta tam 23 gole kapatmayı başaramayan Inter Turku, Veikkausliiga’nın en zayıf savunma performanslarından birini sergiliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan ve tehlike hattında yer alan ev sahibi, bu hafta VPS karşısında galibiyet arayacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Oulu’yu konuk eden VPS, beraberliklerine 1-1’lik skorla devam etti. Finlandiya Veikkausliiga’da son 3 hafta beraberliklerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, zirvenin ortağı olarak yoluna devam ediyor. Ilves Tampere, IFK Mariehamn ve Oulu karşısında üst üste beraberlikler alan VPS, liderin puan kaybettiği haftalarda sahadan beraberlikle ayrılarak, lider ile arasındaki puan farkını kapattı. İlk 10 haftada ise Christian Sund ve öğrencileri, 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. 25 puanla zirvenin ortaklarından birisi olarak karşımıza çıkacak olan VPS, Inter Turku karşısında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Inter Turku engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, bir kez daha kazanmak istiyor. 13 maçta 22 gol atıp, kalelerinde ise 15 gole engel olamadıklarını söyleyelim. VPS bu sezon sadece zirve ortaklarından KuPS Kuopio karşısında mağlup oldu. Finandiya Veikkausliiga’nın formda takımları arasında yer alan ve zirvenin ortaklarından birisi olmayı başaran VPS, sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Inter Tukru karşısına çıkıyor. VPS bir kez daha rakibi karşısında galip gelerek, Veikkausliiga’da zirve ortaklığını bırakmayacaktır

Toplam İddaa Oranı: 5.26

Bets10 Bahis Oranı: 7.37