İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Dundalk Waterford İddaa Tahmini 28.06.2024

İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettirmek isteyen Waterford deplasmanda, Dundalk’ın konuğu oluyor. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma Bets10 sitesinden izlenebilecek.

Dundalk ile Waterford zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Dundalk galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.20, Waterford galibiyetinin ise 3.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Dundalk Alt Sıralarda 

Dundalk İlrlanda Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. 2 hafta önce önemli bir galibiyet alan Stephen O’Donnell’ın öğrencileri iç sahada konuk ettiği Sligo Rovers’ı 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Daryl Horgan’ın attığı golle 3 puana ulaşan Dundalk kümede kalma umutlarını da devam ettirdi. Bu galibiyet ile Drogheda United’ın 3 puan üzerine çıkan Dundalk’ın play out hattında yer aldığını da belirtelim. Bu sezon iç sahada iyi sonuçlar alan Dundalk, Oriel Park’ta oynadığı son 8 maçı da kaybetmedi. Bu hafta konuk edecekleri Waterford karşısında da 3 puan peşindeler.

Waterford İstikrarsız 

Waterford İrlanda Premier Lig’de 2 hafta önce karşı karşıya geldiği Shelbourne karşısında puan alamadı. Rakibine iç sahada 1-0 kaybettiler. Keith Long’un ekibi bu hafta ise Oriel Park’ta Dundalk’ın konuğu olacak. İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettirmek isteyen Keith Long’un ekibi son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Son 6 haftalık süreçte 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadılar. Dundalk son dönemde iç sahada iyi sonuçlar alan bir takım ve Waterford’un işi pek kolay olmayacak. Karşılaşma öncesinde Waterford’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Dundalk – Waterford Maç Bilgileri

Dundalk – Waterford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Ross Munro, Archie Davies, Zac Johnson, And Boyle, Mayowa Animasahun, John Mountney, Daryl Horgan, Paul Doyle, Zak Bradshaw, Jamie Gullan, Sam Durrant

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Sam Sargeant, Darragh Power, Grant Horton, Darragh, Leahy, Robert McCourt, Rowan McDonald, Harvey Macadam, Christie Pattison, Ben McCormack, Maleace Asomoah, Padraig Amond

İddaa Tahmini

Dundalk iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirdi. 2 hafta önce Sligo Rover karşısında tek golle 1-0 kazanan Dundalk kümede kalma umutlarını da sürdürdü. Waterford ise lider Shelbourne’e direnemedi. Mücadeleyi 1-0 kaybettiler. Son haftalara güven vermiyorlar. Dundalk moralli. İç sahada uzun bir süredir kaybetmiyorlar. Sligo Rovers galibiyetinin ardından Waterford karşısında da kazanmalarını bekliyorum. Dundalk kazanarak kümede kalma umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…