Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Brann Stromsgodset İddaa Tahmini 28.06.2024

Norveç Eliteserien Ligi’nde heyecan 28 Haziran Cum akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadelede, Brann ile Stromsgodset karşı karşıya gelecek.

Brann Stadı’nın ev sahipliği yapacağı zorlu mücadelede Hovarda, Brann galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.50, Stromsgodset galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda.

Brann’dan Üst Üste Galibiyetler

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brann, ilk 13 haftada Bodo / Glimt ile birlikte, Norveç Eliteserien Ligi’nin en iyi performans grafiğini ortaya koydu. 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 27 puan toplamayı başaran Brannn, Molde ve Fredriksta dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. Son 2 haftada Kristiandsund BK ve HamKam engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran Kare Ingebrigtsen’in öğrencileri, liderlik koltuğunu paylaşmaya devam ediyor. Averajla Bodo / Glimt’e geçilen Brann, evinde kazanarak haftayı lider kapatmak istiyor. Son 2 haftada 2-1’lik galibiyetlere imza atan Brann, toplamda ise 22 gol atıp, kalesinde 13 gole engel olamadı. Brann taraftarı önünde çıktığı 7 maçın 5’ini kazanmayı bildi ve sezonda iç saha etkisiyle dikkat çekti.

Stromsgodset Son Haftalarda Formda

Stromsgodset cephesinde galibiyet serisi sona ererken, yenilmezlik serisi devam etti. Son 3 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Henrik Pedersen ve öğrencileri, Haugesund ve Sarpsborg karşısında üst üste galibiyetler almayı başarırken, son hafta Odds BK ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta zirve ortaklarından Brann karşısında 3 puan arayacak. Lider ile arasında 10 puan fark bulunan ve ligin 6. sırasında kendisine yer bulan Stromsgodset, 1 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 4 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, son haftalarda etkili hücum performansıyla iyi sonuçlara imza attı. Lider ile puan farkını kapatmak için bu hafta galibiyete ihtiyaçları var.

Brann- Stromsgodset Maç Bilgileri

Brann – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brann Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brann’nın 11’i Belli mi?

Brann’nın muhtemel kadrosu: Mathias Dyngeland, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery, Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Felix Horne Myhre, Ole Didrik Blomberg, Sivert Nilsen, Niklas Castro, Bard Finne, Emil Kornvig.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Per Kristian Bratveit, Jesper Taaje, Lars-Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Kreshnik Krasniqi, Herman Stengel, Logi Tomasson, Marko Lawk Farji, Fredrik Kristensen Dahl, Elias Hoff Melkersen, Jonas Torrissen Therkelsen.

İddaa Tahmini

Zirvenin ortağı Brann, son 2 haftada üst üste galibiyetler aldı ve etkisini sürdürmeye devam etti. Stromsgodset ise 3 haftadır maç kaybetmezken, son 4 haftada rakip fileleri havalandırmayı başardı. Zorlu mücadelede iki takımında, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. Brann ve Stromsgodset, son haftalardaki etkisini maça taşıyamadı ve gol sesinin çıkmadığı mücadelede, 1 puana razı geldi. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanılttı.