UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Almanya Danimarka Maç Tahmini 29.06.2024

29 Haziran Cumartesi akşamı Avrupa Şampiyonası’nda ilk Çeyrek Finalistler belli oluyor. EURO 2024′e ev sahipliği yapan Almanya ile Danimarka, Signal Iduna Park Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Almanya galibiyetine 1.65, beraberliğe 3.85, Danimarka galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’te hazırlanan özel oran fırsatlarında ise 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip olacak.

Almanya Liderliği Zor Kurtardı

EURO 2024’te ilk 2 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Almanya, ev sahibi olduğu Avrupa Şampiyonası’na müthiş bir başlangıç yaptı. İskoçya karşısında alınan 5-0’lık harika galibiyetin ardından, Macaristan engelini ise 2-0’lık galibiyetle geçtiler. 2 hafta sonunda Son 16 biletini cebine koymayı başaran Almanya, liderlik için son maçta İsviçre karşısına çıktı. Panzerler ilk kez savunmada İsviçre’ye karşı zor anlar yaşarken, hücum hattında ise oyuna Fülkurg girene kadar etkili olamadı. Tecrübeli golcünün son dakika attığı golle, gruptan namağlup lider çıkmayı başardılar. Turnuvanın favorileri arasına girmeyi başaran ve İsviçre maçına kadar EURO 2024’te damga vuran Panzerler, Çeyrek Final biler için Danimarka karşısına çıkıyor. Son hafta hariç Almanya, Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği etkili futbolla dikkat çekti. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, bu zorlu eşleşmenin favorisi.

Danimarka Galibiyet Alamdan Gruptan Çıktı

EURO 2024’te Son 16 heyecanı yaşanırken, Danimarka sürpriz bir sonuçla Avrupa Şampiyonası’nda yoluna devam ediyor. Ev sahibi Almanya karşısında Çeyrek Final bileti arayacak olan Kasper Hjulmand ve öğrencileri, gruptan İngiltere ile birlikte çıkmayı başardı. Gruplarda galibiyeti bulunamayan Danimarka, Slovenya ve İngiltere karşısında aldığı 1-1’lik beraberliklerin ardından, son maçta Sırbistan ile golsüz berabere kaldı. Slovenya ile hem puanı, hem averajı hem de attığı ve yediği gol sayısı aynı olan Danimarka, rakibini sarı kartlarla geçmeyi başardı ve 1 fazla sarı kart gören Slovenya’yı geçerek 2. sırada yer aldı. Galibiyet almadan yoluna devam eden konuk ekip, güven vermekten çok uzakta. Turnuvanın favorilerinden biriyle karşı karşıya gelecek olan Danimarka, sürpriz bir sonuçla yoluna devam etmek istiyor.

Almanya – Danimarka Maç Bilgileri

Almanya – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almanya cephesinde Jonathan Tah kart cezalısı. Danimarka’da ise Morten Hjulmand’un kart cezası bulunuyor.

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Maximilian Mittelstadt, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Robert Andrich.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Victor Kristansen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Thomas Delaney, Pierre-Emile Höjbjerg, Rasmus Höjlund, Alexander Bah.

İddaa Tahmini

Namağlup lider olarak gruptan çıkan Almanya, ilk 2 haftada kazanırken, son maçta mağlubiyetten zor kurtuldu. Danimarka ise maç kazanamazken, 3 maçtan beraberliklerle ayrıldı ve rakiplerine 3 puan fırsatı vermedi. Maç kaybetmeyen iki takımda, Çeyrek Final yolunda karşı karşıya geliyor. Kolay maç kaybetmeyen tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.84

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: EURO 2024te, Almanya fırtınası esmeye devam ediyor. Danimarka eşleşmesinde kalesini 90 dakika boyunca gole kapatmayı başaran Panzerler, Jamal Musiala ve Kai Havertz’in golleriyle galip geldi. Maç ilk yarıda yoğun yağış nedeniyle duraklarken, iki takımda son derece iyi bir futbol sergiledi ve istediğini alan taraf Almanya oldu.