UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Ukrayna Belçika İddaa Tahmini 26.06.2024

EURO 2024 E Grubu 3. Macaristan heyecanı sürüyor. Ukrayna ile Belçika’nın kozlarını paylaşacağı bu önemli mücadele saat 19.00’da start alacak ve TRT 1 kanalından yayınlanacak.

Ukrayna ile Belçika zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Ukrayna galibiyetinin 5.20, beraberlik tercihinin 4.10, Belçika galibiyetinin ise 1.68 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 2 tercihine 50.00 oran veriliyor.

Ukrayna Sürpriz Peşinde

Ukrayna EURO 2024 macerasına kötü başlamıştı. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri Romanya karşısında puan alamadılar. Favori olduğu maçtan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Ukrayna, bu yenilginin ardından Slovakya’yı 2-1 ile geçti. İlk yarısını 1-0 geride kapattıkları maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Ukrayna gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Bugün Belçika karşısında kazanması halinde Ukrayna’nın gruptan çıkacağını belirtelim. Maç öncesinde Ukrayna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika Moral Buldu

Belçika EURO 2024’e sürpriz bir yenilgi ile başladı. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri Slovakya’ya 1-0 kaybettiler. Rahat kazanması beklenen maçtan puan çıkartamayan Belçika, grubun 2. maçında ise Romanya karşısında net bir galibiyet alarak moral buldular. Romanya’yı 2-0 ile geçen Domenico Tedesco’nun öğrencileri gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Son maçta Ukrayna ile karşılaşacak olan Belçika kazanırsa, adını son 16 turuna yazdıracak. Maç öncesinde Belçika’da Dodi Lukebakio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ukrayna – Belçika Maç Bilgileri

Ukrayna – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stuttgart Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Belçika’da Dodi Lukebakio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Yukhym Konoplia, Illia Zabarnyi, Vitalii Mykolenko, Mykola Matviyenko, Heorhii Sudakov, Ruslan Malinovskyi, Mykhailo Mudryk, Volodymyr Brazhko, Viktor Tsygankov, Roman Yaremchuk

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Wout Faes, Thomas Meunier, Timothy Castagne, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Orel Mangala, Amadou Onana, Leandro Trossard, Romelu Lukaku, Jeremy Doku

İddaa Tahmini

Ukrayna ilk maçta karşı karşıya geldiği Romanya’ya 3-0 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu yenilginin ardından Slovakya’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Gruptan çıkma umutlarını son maça taşıyan Ukrayna, Belçika ile karşılaşacak. Belçika’da ilk galibiyetini Romanya karşısında aldı. Rakibini 2-0 mağlup ederek 2. Sıraya yükseldiler. Bugün Ukrayna karşısında kazanmaları halinde son 16 turuna katılacaklar. Belçika maçın favorisi. Lukaku önderliğinde Ukrayna’yı mağlup edeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlginç bir grup oldu. Golsüz sona eren maçta Belçika son 16 turuna katıldı. Grupta yer alan 4 takımda 4 puana sahip oldu ama son sıradaki Ukrayna turnuvaya veda etti.