UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Slovakya Romanya Maç Tahmini 26.06.2024

İddaa fikstüründe 26 Haziran Çarşamba akşamı yer alan EURO 2024 E Grubu son hafta mücadelesinde, Slovakya ile Romanya karşı karşıya geliyor. TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor.

Bets10, Slovakya galibiyetine 3.40, beraberliğe 2.02, Romanya galibiyetine ise 4.05 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise Slovakya – Romanya maçında KGVAR seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansı yakalayacak.

Slovakya Son 16 Hedefinde

EURO 2024 E Grubu’nda yer alan Slovakya, turnuvanın sürpriz takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Kağıt üzerinde zayıf halkalardan biri olarak görülen Slovakya, Belçika karşısında aldığı şok edici galibiyetle dikkatleri üzerine çekti. Francesco Calzona’nın yönetimindeki ekip, ilk haftanın en büyük sürprizini gerçekleştirerek, gruptan çıkma umutlarını artırdı. Ukrayna karşısında bir kez daha galibiyet arayan Slovakya, bu kez yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve Son 16 Turu’nu garantileme şansını kaçırarak, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Slovakya mağlup olmasına karşın, Ukrayna karşısında iyi sayılabilecek bir sınav verdi. Romanya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Slovakya, kazanması halinde diğer maçın sonucunu beklemeden gruptan çıkmayı başaracaktır.

Romanya’da Umutlar Devam Ediyor

EURO 2024’e müthiş bir başlangıç yapan Romanya, Ukrayna karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından, Belçika karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı ve Slovakya karşısında kazanmak zorunda kaldı. Ukrayna kalesine birbirinden güzel goller göndermeyi başaran Edward Iordanescu ve öğrencileri, ilk haftaya 3-0’lık galibiyetle damga vurdu. Belçika karşısında ise erken teslim oldular ve yenilen erken golün ardından cevap vermeyi başaramadılar. Sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılarak 3 puanda kalan Romanya, son hafta kazanması halinde Son 16 biletini cebine koyacak. Rakibiyle aynı puana sahip olan Romanya, ilk haftada gösterdiği etkiyi Slovakya karşısında göstermek istiyor İki takımda grupta sürpriz galibiyetlere imza atmayı başarırken, Romanya özellikle ilk hafta hücum hattında harikalar yarattı.

Slovakya – Romanya Maç Bilgileri

Slovakya – Romanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Frankfurt Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovakya’nın 11’i Belli mi?

Slovakya’nın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko, Ondrej Duda, Lukas Haraslin, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Robert Bozenik, Ivan Schranz.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Horatiu Moldovan, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Nicuşor Bancu, Andrei Burca, Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Olimpiu Morutan, Denis Alibec, Florinel Coman.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e galibiyetle başlamayı başaran Slovakya ve Romanya, geçen hafta aldıkları mağlubiyetle gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. harika başlangıçlar yapan ve gruptan çıkmak için galibiyet arayan iki takımda, Avrupa Şampiyonası’nda ilk hafta gösterdiği etkiyi bir kez daha göstermeyi başaracak ve 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda gruptan çıkmak için beraberlik yeterli oldu. Romanya lider çıkarken, Slovakya ise en iyi 3.’ler arasına girdi. Maçta goller Razvan Gabriel Marin ve Ondrej Duda’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.