UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Slovakya Romanya İddaa Tahmini 26.06.2024

EURO 2024 E Grubunda heyecan devam ediyor. Romanya, Slovakya karşısında galibiyet arayacak. Zorlu mücadele saat 19.00’de başlayacak ve TRT SPOR kanalından izlenebilecek.

SlovakyaRomanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Slovakya kazanır 3.35, beraberlik 2.02, Romanya kazanır ise 4.10 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. KGVAR tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Slovakya’nın Şansı Var

Slovakya’nın gruptan çıkma iddiası devam ediyor. Grubun ilk maçında Belçika karşısında tek golle 1-0 kazanan ve büyük bir sürpriz yapan Slovakya tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu galibiyetin ardından Ukrayna’ya 2-1 kaybeden Slovakya mağlubiyete rağmen gruptan çıkma umutlarını son maça bıraktı. Son maçta Romanya ile karşılaşacak olan Slovakya kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Grupta yer alan 4 takımında eşit puana sahip olduğunu da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Slovakya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Romanya’da Hedef 3 Puan

Romanya grupta lider konumda. EURO 2024’e 3 puan ile giriş yapan Edward Iordanescu’nun ekibi ilk maçta Ukrayna’yı 3 golle geçmeyi başarmıştı. Bu galibiyetin ardından Belçika karşısında direnemediler ve rakibine 2-0 kaybettiler. Mağlubiyete rağmen grupta liderliğini sürdüren Romanya son maçta Slovakya ile karşılaşacak. Romanya’nın kazanması halinde adını son 16 turuna yazdıracağını belirtelim. Maç öncesinde Romanya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovakya – Romanya Maç Bilgileri

Slovakya – Romanya Maçı Hangi Kanalda?

Zorlu mücadele saat 19.00’de başlayacak ve TRT SPOR kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Frankfurt Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovakya’nın 11’i Belli mi?

Slovakya’nın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko, Ondrej Duda, Lukas Haraslin, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Robert Bozenik, Ivan Schranz

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Horatiu Moldovan, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Nicuşor Bancu, Andrei Burca, Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Olimpiu Morutan, Denis Alibec, Florinel Coman

İddaa Tahmini

Slovakya grubun ilk maçında büyük bir sürpriz yapmıştı. İlk maçta Belçika’yı 1-0 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çektiler. 3 puana sahip olan Slovakya grupta 3. Sırada yer alıyor. Bugün Romanya ile karşılaşacaklar. Romanya’da ilk 2 maç sonunda grupta tek galibiyet aldı. Ukrayna’yı 3-0 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldiler. İki takımında son 16 turu umutları devam ediyor. Kazanan takım adını son 16 turuna yazdıracak. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında gollü bir 90 dakika bekliyorum. Tercinim karşılıklı gol var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta iki takımda 1’er puan aldı. Her iki takımda son 16 turuna yükseldi.