UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İngiltere Slovenya Maç Tahmini 25.06.2024

25 Haziran Salı akşamı EURO 2024 heyecanı devam ediyor. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan son hafta mücadelesinde, İngiltere ile Slovenya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise TRT 1.

Bets10, İngiltere galibiyetine 1.37, beraberliğe 4.85, Slovenya galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Avrupa Şampiyonası’nda hazırlanan özel oran fırsatlarında ise İngiltere -1 Handikap ile kazanır seçeneğine tercih yapanlar, 50.00 oran kazanma fırsatı yakalayacak.

İngiltere Lider Çıkmak İstiyor

EURO 2024 C Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran İngiltere, kazanması halinde diğer maçların sonuçlarını beklemeden Son 16 biletini cebine koyma şansına sahipken, mağlup olması halinde ise grup aşamalarını 3. sırada bitirme tehlikesiyle karşı karşıya. Slovenya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Gareth Southgate ve öğrencileri, ilk hafta Sırbistan karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, geçen hafta Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Danimarka karşısında kazanarak liderliği garantileme şansını değerlendirmeyi başaramayan İngiltere, 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. Elemelerden itibaren namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza gelen ve EURO 2024’te yenilgi almadan yoluna devam eden İngiltere, Slovenya karşısında favori taraf. Gareth Southgate ve öğrencilerinin bu hafta kazanmaktan başka şansı yok.

Slovenya’nın İşi Zor

Danimarka ve Sırbistan karşısında sahadan beraberliklerle ayrılan Slovenya, zayıf halkalardan biri olarak gösterildiği EURO 2024’te, liderlik ve gruptan çıkma şansını son haftaya taşıdı. Matjaz Kek ve öğrencileri, Danimarka karşısında 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalarken, Sırbistan karşısında ise 1-0’lık üstünlüğünü son saniye golüyle koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. İngiltere karşısında galibiyete ihtiyacı olan Slovenya’nın, lider ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Kazanması halinde gruptan lider çıkma şansına sahip olan Slovenya, zorlu br sınav verecek. Elemelerde ve grupta namağlup bir performans ortaya koyan ve turnuva öncesi şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen İngiltere karşısında, işlerinin oldukça zor olduğunu söyleyelim.

İngiltere – Slovenya Maç Bilgileri

İngiltere – Slovenya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cologne Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Kyle Walker, Kieran Trippier, John Stones, Marc Guehi, Declan Rice, Kobbie Mainoo, Philip Foden, Anthony Gordon, Cole Palmer, Harry Kane.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Erik Janza, David Brekalo, Jaka Bijol, Tomi Horvat, Gnezda Cerin, Andraz Sporar, Timi Elsnik, Benjamin Sesko, Jan Mlakar.

İddaa Tahmini

İngiltere son haftaya lider girmeyi başarırken, henüz liderlik koltuğunu garantileyemedi. Slovenya karşısında galibiyete ihtiyacı olan İngiltere, beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Slovenya karşısında rahat bir galibiyetle, liderlik ipini göğüsleyecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: H1, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere son hafta 1 puanla liderlik koltuğunu bırakmadı. Slovenya karşısında golsüz beraberlikten kurtulamayan İngiltere, istediğini aldı. Slovenya ise beraberlikle en iyi 3.’ler arasına girdi ve EURO 2024’te Son 16 biletini cebine koydu. İki takıma golsüz beraberlik hedeflerine ulaşması için yeterli oldu.