UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İngiltere Slovenya İddaa Tahmini 25.06.2024

EURO 2024 C Grubu 3. Maçında lider İngiltere, Slovenya karşısında galibiyet peşinde. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İngiltere ile Slovenya takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak İngiltere galibiyetine 1.37, beraberlik tercihine 4.95, Slovenya galibiyetine ise 10.00 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın H1 oranının 50.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

İngiltere 2 Puan Bıraktı

İngiltere EURO 2024 grubunda oynadığı ilk 2 maçta 4 puan topladı. İlk maçta Sırbistan’ı 1-0 mağlupo eden Gareth Southagate’in öğrencileri grubun ikinci maçında ise Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Grupta lider konumda yer alan İngiltere bugün Slovenya ile karşılaşacak. İngiltere’nin kazanması halinde grubu lider tamamlayarak son 16 turuna adını yazdıracağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde İngiltere’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovanye’dan 1 Puan

Slovenya EURO 2024 grubunda henüz galibiyet ile tanışamadı. İlk maçta Danimarka ile 1-1 berabere kalan Slovenya, grubun ikinci maçında ise Sırbistan karşısında da mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Maçın uzatma dakikalarında yedikleri golle 1 puana razı olan Matjaz Kek’in öğrencileri son maçta İngiltere ile karşılaşacak. Slovenya kazanırsa gruptan çıkmayı başaracak. 1 puan almaları halinde de en iyi 3. olarak gruptan çıkma şansları var ama bunun kolay olmadığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Slovenya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere – Slovenya Maç Bilgileri

İngiltere – Slovenya Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cologne Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Kyle Walker, Kieran Trippier, John Stones, Marc Guehi, Declan Rice, Kobbie Mainoo, Philip Foden, Anthony Gordon, Cole Palmer, Harry Kane

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Erik Janza, David Brekalo, Jaka Bijol, Tomi Horvat, Gnezda Cerin, Andraz Sporar, Timi Elsnik, Benjamin Sesko, Jan Mlakar

İddaa Tahmini

İngiltere ilk 2 maçta beklentilerin altında kaldı. Sırbistan’ı 1-0 ile geçtiler ama Danimarka karşısında 2 puan bıraktılar. Danimarka ile 1-1 berabere kalan İngiltere grupta 4 puan topladı ve lider konumda. Bugün ise Slovenya ile karşılaşacaklar. Slovenya’nın ise 2 puanı bulunuyor. Grupta henüz mağlubiyetleri yok. Danimarka ve Sırbistan ile 1-1 berabere kalan Slovenya bugün İngiltere karşısında kazanırsa son 16 turuna yükselecek ama işleri kolay değil. İngiltere’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Slovenya engelini farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: H1, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere’nin rahat kazanması beklenen maç golsüz sona erdi. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.