UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Avusturya Maç Tahmini 25.06.2024

EUOR 2024‘te heyecan 25 Haziran Salı akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Hollanda ile Avusturya karşı karşıya gelecek. B Grubu son hafta mücadelesi, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hollanda galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.20, Avusturya galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Avrupa Şampiyonası’nda kazandıran özel oran fırsatlarından ise 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 50.00 oran kazanma şansı bulabilirsiniz.

Hollanda Gözünü Liderliğe Dikti

EURO 2024 öncesi hem elemelere hem de hazırlık maçlarına aldığı farklı galibiyetlerle damga vuran Hollanda, EURO 2024 D Grubu’nda ilk 2 haftadan 4 puan topladı ve liderlik umutlarını son maça taşıdı. Avrupa Şampiyonası’nda açılışı Polonya karşısında 2-1’lik galibiyetle yapmayı başaran Ronald Koeman’ın öğrencileri, ikinci hafta Fransa ile golsüz berabere kaldı. Güçlü bir rakibe karşı zorlu bir sınav veren Portakallar, uzun süredir hücum hattında gösterdiği etkiden uzak kalmasına karşın, Fransa golcülerine geçit vermedi ve 1 puanı cebine koydu. Son hafta Avusturya karşısında galibiyet arayacak olan Hollanda, EURO 2024’te kader maçlarından birine çıkıyor. Kazanması halinde liderlik ipini göğüsleme şansına sahip olan Hollanda, kaybetmesi halinde ise grubu 3. sırada bitirme tehlikesiyle karşı karşıya. Avrupa Şampiyonası’na iyi bir başlangıç yapan Hollanda, etkisine galibiyetle devam etmek istiyor.

Avusturya’dan Kritik Galibiyet

İkinci haftada Polonya karşısında gruptan çıkma umutlarını devam ettirmek için sahaya çıkan Avusturya, Gernot Trauner, Christoph Baumgartner ve Marko Arnautovic’in golleriyle 3-1 galip gelerek umutlarını son maça taşıdı. Bu galibiyetle hem 2.’lik şansını hem de en iyi 3.’ler arasına girme ihtimalini koruyan Avusturya, Hollanda karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. İlk hafta Fransa karşısında iyi mücadele etmesine karşın 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramasa da, Ralf Rangnick ve öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başardı. Rakip Hollanda 1 puan farkla liderlik koltuğunda oturmayı başarırken, Avusturya ise yakın takipte. Hollanda’nın başardığı gibi hem elemelere hem de hazırlık maçlarına aldığı galibiyetlerle damga vuran Avusturya, rakibi gibi Fransa karşısında skor üretmeyi başaramazken, diğer maçta iyi bir hücum performansı sergilemeyi başardı.

Hollanda – Avusturya Maç Bilgileri

Hollanda – Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Wout Weghorst.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Philipp Lienhart, Philipp Mwene, Flavius Daniliuc, Gernot Trauner, Nicolas Seiwald, Florian Kainz, Romano Schmid, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Hollanda ve Avusturya, EURO 2024’te Son 16 umutlarını koruyor. Son hafta galibiyete ihtiyacı olan iki takımda, güçlü gol ayaklarıyla dikkat çekiyor. Elemelere hücum performansıyla damga vuran iki takımda, Avrupa Şampiyonası’nda tekrar golcülerine güveniyor. Kritik maçta bol gol izleyeceğimizi ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Avusturya son hafta galibiyetiyle, EURO 2024 B Grubu’nda liderlik ipini göğüsledi. Hollanda karşısında 3 puanı 3 golle almayı başaran Avusturya, Fransa, Hollanda ve Polonya gibi güçlü rakiplerini geride bırakarak, B Grubu’ndan lider çıkmayı başardı ve büyük bir sürprize imza attı. Mücadelede beklediğimiz gibi 2.5 gol barajı rahatlıkla aşıldı.