UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Avusturya İddaa Tahmini 25.06.2024

EURO 2024 D Grubu 3. Maçında lider Hollanda, Avusturya karşısında 3 puan peşinde. Zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT SPOR kanalından yayınlanacak.

Hollanda ve Avusturya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hollanda kazanır 2.22, beraberlik 3.20, Avusturya kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.     

Hollanda Liderlik Peşinde

Hollanda EURO 2024 grubunda oynadığı ilk 2 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Grubun ilk maçında Polonya’yı 2-1 mağlup eden Portakallar, grubun ikinci maçında ise güçlü Fransa’dan puan almayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kalan Ronald Koeman’ın ekibi ilk 2 maçta 4 puan topladı ve lider konumda. Bugün karşı karşıya gelecekleri Avusturya karşısında kazanmaları halinde de grubu lider tamamlayarak son 16 turuna katılacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Hollanda’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Avusturya’dan 3 Puan

Avusturya grubun ilk maçında Fransa karşısında iyi oynamış ama puan alamamıştı. Rakibine Wöber’in kendi kalesine attığı golle 1-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından Polonya ile karşılaşacan Avusturya rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu ve grupta ilk galibiyetini aldı. Son maçta ise lider Hollanda ile karşılaşacaklar. Avusturya’nın iyi bir hücum hattı var ve Hollanda’yı zorlayabileceklerini düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Avusturya’da Gernot Trauner’in sakatlığı bulunuyor.

Hollanda – Avusturya Maç Bilgileri

Hollanda – Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

Zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT SPOR kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Avusturya’da Gernot Trauner’in sakatlığı bulunuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Wout Weghorst

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Philipp Lienhart, Philipp Mwene, Flavius Daniliuc, Gernot Trauner, Nicolas Seiwald, Florian Kainz, Romano Schmid, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Hollanda EURO 2024’e iyi bir başlangıç yaptı. Ronald Koeman’ın ekibi ilk 2 maç sonunda 4 puan topladı ve grupta lider konumda yer alıyor. Polonya’yı 2-1 ile geçen Hollanda, Fransa ile de golsüz berabere kalmıştı. Hollanda’ya bugün alınacak 1 puan, gruptan çıkmaları için yeterli olacak. Avusturya ise grupta 3 puana sahip. Tek galibiyetini Polonya karşısında 3-1’lik skor ile aldılar. Gruptan çıkmaları için kazanmaları gerekiyor. Fransa’nın kaybetmesi halinde de Avusturya’ya 1 puan yetecek. Gollü bir 90 dakika bekliyorum. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir müsabaka olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı maçta kazanan Avusturya oldu. Hollanda’yı 3-2 mağlup ederek gruptan lider çıktılar.