UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Gürcistan Portekiz Maç Tahmini 26.06.2024

EURO 2024 F Grubu‘nun lideri Portekiz ile son sırada yer alan Gürcistan karşı karşıya geliyor. Son hafta mücadelesi 26 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:002de başlarken, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Gürcistan galibiyetine 8.00, beraberliğe 5.05, Portekiz galibiyetine ise 1.40 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran kampanyasında ise Portekiz 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Gürcistan’ın İşi Çok Zor

Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na katılmayı başaran Gürcistan, EURO 2024’ün ilk haftasında Türkiye mağlubiyetinden kurtulmayı başaramadı. EURP 2024’e, UEFA Uluslar Ligi yolundan gelmeyi başaran ve kağıt üzerinde zayıf halkalar arasında gösterilen Gürcistan, açılışı Türkiye karşısında 3-1’lik mağlubiyetle yaparken, geçen hafta Çekya ile 1-1 berabere kaldı. Türkiye karşısında daha üretken bir futbol sergilemesine karşın mağlup olan Gürcistan, Çekya karşısında ise tek isabetli şutla gol buldu ve 1 puan aldı. Portekiz karşısında son hafta kazanmaktan başka şansı kalmayan Willy Sagnol ve öğrencileri, namağlup lider karşısında sürpriz arayacak. Henüz maç kazanamayan Gürcistan’ın, son hafta işi oldukça zor. Çekya karşısında alınan 1 puanla umutları son haftaya taşımayı başarsalar da, 2 haftadır sergilenen futbolla güven vermekten çok uzakta kaldıklarını söyleyelim.

Portekiz Zirveyi Bırakmıyor

Portekiz, EURO 2024 F Grubu’na ağırlığını koydu ve 2’de 2 yaparak, liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Roberto Martinez ve öğrencileri, ilk 2 haftada Çekya ve Türkiye’ye karşı oyuna tamamen hakim olmayı başarırken, üst üste galibiyetler almayı başardı. Çekya karşısında fırsatları değerlendirmekte zorlanmasına karın 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan Portekiz, Türkiye karşısında ise sahadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı. En yakın rakibinin 3 puan ve 5 averajla farkla liderlik koltuğuna oturmayı başaran Son 16 biletini cebine koyan Portekiz, beklenildiği gibi F Grubu’nda zirveyi kimseye bırakmadı. Güçlü gol ayaklarıyla skora rahat giden Portekiz, en alt sırada yer alan ve galibiyeti bulunmayan Gürcistan karşısında grupları tamamlıyor. Martinez ve öğrencileri, kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Gürcistan – Portekiz Maç Bilgileri

Gürcistan – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AufSchalke Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Mamardashvili, Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kvirkvelia, Giorgi Kochorashvili, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Levan Shengelia, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze.

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa Ruben Dias, Gonçalo Inacio, Joao Cancelo, Joao Palhinha, Joao Mario, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Otavio, Cristiano Ronaldo, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

2’de 2 yaparak gruptan çıkmayı başaran Portekiz, EURO 2024’e harika bir başlangıç yaptı. Grubun en zayıf halkası Gürcistan karşısında izleyeceğimiz Portekiz, ilk haftadan itibaren olduğu gibi maça hücum futboluyla damga vuracak ve Gürcistan karşısında 2.5 gol barajını aşmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: Portekiz 2.5 ÜST, Oran 2.05

Bets10 Oranı: Portekiz 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gürcistan kazanmak zorunda çıktığı Portekiz karşısında Khvicha Kvaratskhelia ve Georges Mikautadze’nin golleriyle galip gelirken, sürpriz bir galibiyet aldı. Gürcistan gol yemeden lider Portekiz karısında kazanarak, en iyi 3.’ler arasına girdi ve Avrupa Şampiyonası’nda gruptan çıkmayı başardı.