UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Gürcistan Portekiz İddaa Tahmini 26.06.2024

EURO 2024 F Grubu son maçında Gürcistan, Portekiz karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Gürcistan ile Portekiz takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Gürcistan galibiyetine 8.40, beraberlik tercihine 5.05, Portekiz galibiyetine ise 1.39 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın Portekiz 2.5 ÜST tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Gürcistan’ın İşi Zor

Gürcistan grupta son sırada yer alıyor. EURO 2024’e Türkiye mağlubiyeti ile başlayan Gürcistan ilk maçta rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Bu yenilginin ardından Çekya ile 1-1 berabere kalan Willy Sagnol’un öğrencileri 1 puana sahip. Gruptan çıkma şansları var ama bunun son derece zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Bugün Portekiz karşısında kazanamadıkları her türlü senaryoda gruptan çıkma şansları kalmayacak. Portekiz maçı öncesinde Gürcistan’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz Son 16 Turunda

Portekiz EURO 2024’de gruptan çıkmayı ve son 16 turuna adını yazdırmayı başardı. Grubun ilk maçında Çekya karşısında 1-0 geriye düşen Portekiz, son yarım saatlik dilimde bulduğu gollerle 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetin ardından da Türkiye engelini 3-0 ile geçen Roberto Martinez’in ekibi puanını 6’ya yükseltti ve gruptan çıkmayı başardı. Son maçta karşılaşacakları Gürcistan karşısında 1 puan almaları halinde de lider olarak grubu tamamlayacaklar. Maç öncesinde Portekiz’de Rafael Leao’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Gürcistan – Portekiz Maç Bilgileri

Gürcistan – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AufSchalke Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Portekiz’de Rafael Leao’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Mamardashvili, Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kvirkvelia, Giorgi Kochorashvili, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Levan Shengelia, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa Ruben Dias, Gonçalo Inacio, Joao Cancelo, Joao Palhinha, Joao Mario, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Otavio, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo,

İddaa Tahmini

Gürcistan’ın grupta sadece 1 puanı var. İlk maçta Türkiye’ye 3-1 kaybeden Gürcistan, ikinci maçta ise Çekya’dan puan almayı başardı. 1 puan ile son sırada bulunan Gürcistan’ın gruptan çıkma şansı mucizelere bağlı. Portekiz ise ilk 2 maçını kazandı ve son 16 turuna katılmayı garantiledi. Bugün karşı karşıya gelecekleri GÜrcistan karşısında da maçın net favorisiler. Gollü bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Gürcistan karşısında en az 3 gol bularak kazanırlar. 

İddaa Oranı: Portekiz 2.5 ÜST, Oran 2.04

Bets10 Oranı: Portekiz 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gürcistan sürpriz yaptı. Lider Portekiz’i 2-0 mağlup ettiler ve gruptan en iyi 3. olarak çıkmayı başardılar.