sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.06.2024

EURO 2024 E ve F Grubu’nda son hafta maçları bizleri bekliyor. 26 Haziran Çarşamba akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Çekya – Türkiye: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024 F Grubu’nda son haftaya 1 puanla giren Çekya’nın, Türkiye karşısında kazanmaktan başka şansı kalmadı. Avrupa Şampiyonası’nda açılışı grupta liderliğin en büyük favorisi Portekiz karşısında yapan Ivan Hasek ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maç boyunca Portekiz oyuna hükmeden taraf olurken, sürpriz bir golle öne geçmeyi başarmasına rağmen Çekya mağlubiyetten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta ise Gürcistan karşısında ya tamam ya devam niteliğinde bir sınav veren Ivan Hasek’in öğrencileri, 1-0 geriden gelerek Patrik Schick’in golüyle skora eşitliği getirdi ve umutlarını son haftaya taşıdı. Gürcistan karşısına favori olarak çıkan Çekya, kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düştü. Portekiz ve Gürcistan karşısında iyi bir oyun sergilemekten uzak kalan ve 180 dakika boyunca duran toplarda etkili olmaya çalışan Çekya, 1 puanla üst tura çıkma fırsatına sahip olan Türkiye karşısında galibiyet arayacak. Türkiye cephesinde EURO 2024 birbirinden güzel gollerle rüya gibi başlarken, Portekiz mağlubiyetiyle kabusa dönüştü. İlk hafta Gürcistan karşısına yapılan tüm savunma hatalarına rağmen, Arda Güler ve Mert Müldür’ün enfes goller attığı maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardılar. 3 puanı cebine koyarak devam eden Kırmızı Beyazlılar, Arda Güler, Mert Müldür ve Kenan Yıldız’ın kulübede başladığı Portekiz maçından ise 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Portekiz’e karşı hem savunmada çok büyük hatalar yapan hem de rakip kalede etkili olmakta zorlanan Türkiye cephesinde, teknik adam Vincenzo Montella’nın kadro tercihi büyük eleştiri topladı. Çekya karşısında grubu son maçına çıkacak olan Türkiye, kaybetmemsi halinde Son 16 biletini cebine koyacak. Portekiz mağlubiyetine rağmen hala büyük bir avantaja sahip olan Milliler, bu şansı kaçırmak istemiyor. Samet ve Abdülkerim ikilisi kadroda yer almazken, Türkyie yeni bir savunma kurgusuyla sahaya çıkacak. Çekya ve Türkiye, EURO 2024’te savunma zafiyetleriyle dikkat çekti. 2 maçta da kalesini gole kapatmayı başaramayan taraflar, bu hafta Son 16 bileti için sahaya çıkıyor. Gruptan çıkma umutları devam eden ve kader maçına çıkacak olan Çekya ile Türkiye’nin mücadelesinde, bol gol izleyeceğimizi ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Ukrayna – Belçika: MS 2, 1.46 (iddaa) – 50.00 (Bets10); Romanya’ya karşı 3-0’lık ağır bir yenilgi alan Sergiy Rebrov’un takımı, Slovakya karşısında ise 1-0 geriye düşmesine rağmen Mykola Shaparenko ve Roman Yaremchuk’un golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. İlk maçta savunmada ve hücumda zorlanan Ukrayna, Slovakya karşısında geri dönüşle moral buldu ve umutlarını son haftaya taşıdı. son hafta Belçika karşısında mücadele edecek olan Ukrayna, gruptan çıkabilmek için bu maçı kazanmak zorunda. Belçika da kendi şansını son maça taşımış durumda ve Ukrayna gibi kazanmak zorunda. İlk maçta kaybedilen 3 puanı fazlasıyla arayan Ukrayna, grupta liderliğin en büyük favorisi olarak gösterilen Belçika’ya karşı galibiyet arayacak. Romanya karşısında fazlasıyla zorlanan, Slovakya karşısında ise geriden gelerek kazanan Ukrayna, Belçika yıldızları karşısında güven vermekten çok uzak kaldı. Belçika cephesinde liderlik umutları devam ediyor. EURO 2024 E Grubu’nda liderliğin favorisi olarak Avrupa Şampiyonası’na başlangıç yapan Belçika, ilk hafta Slovakya karşısında soğuk duş etkisi yaratan bir mağlubiyet aldı. Lukaku maça kaçırdığı gollerle damga vururken, turnuvanın en zayıf halkalarından biri olarak gösterilen Slovakya karşısında 1-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Domenico Tedesco ve öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başarırken, geçen hafta Romanya karşısında sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak, hem Son 16 hem de liderlik umutlarını son maça taşıdı. İkinci haftada galibiyeti getiren goller Youri Tielemans ve Kevin De Bruyne’den gelirken, Lukaku etkisiz kalmaya devam etti. Kaybetmesi halinde Avrupa Şampiyonası’na veda etme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Belçika, kendisi gibi kazanmak zorunda olan Ukrayna karşısında 3 puanı hedefliyor. Şok mağlubiyetin ardından toparlanmayı başaran Belçika, liderlik umutlarını korumaya devam etti. E Grubu’nda son haftaya girilirken, hem liderlik hem de gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyaçları var. Belçika yükselişini Ukrayna karşısında sürdürmeye devam edecek ve son hafta mücadelesinde rahat bir galibiyete imza atacaktır.

Slovakya – Romanya: KGVAR, 1.80 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024 E Grubu’nda yer alan Slovakya, turnuvanın sürpriz takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Kağıt üzerinde zayıf halkalardan biri olarak görülen Slovakya, Belçika karşısında aldığı şok edici galibiyetle dikkatleri üzerine çekti. Francesco Calzona’nın yönetimindeki ekip, ilk haftanın en büyük sürprizini gerçekleştirerek, gruptan çıkma umutlarını artırdı. Ukrayna karşısında bir kez daha galibiyet arayan Slovakya, bu kez yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve Son 16 Turu’nu garantileme şansını kaçırarak, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Slovakya mağlup olmasına karşın, Ukrayna karşısında iyi sayılabilecek bir sınav verdi. Romanya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Slovakya, kazanması halinde diğer maçın sonucunu beklemeden gruptan çıkmayı başaracaktır. EURO 2024’e müthiş bir başlangıç yapan Romanya, Ukrayna karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından, Belçika karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı ve Slovakya karşısında kazanmak zorunda kaldı. Ukrayna kalesine birbirinden güzel goller göndermeyi başaran Edward Iordanescu ve öğrencileri, ilk haftaya 3-0’lık galibiyetle damga vurdu. Belçika karşısında ise erken teslim oldular ve yenilen erken golün ardından cevap vermeyi başaramadılar. Sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılarak 3 puanda kalan Romanya, son hafta kazanması halinde Son 16 biletini cebine koyacak. Rakibiyle aynı puana sahip olan Romanya, ilk haftada gösterdiği etkiyi Slovakya karşısında göstermek istiyor İki takımda grupta sürpriz galibiyetlere imza atmayı başarırken, Romanya özellikle ilk hafta hücum hattında harikalar yarattı. EURO 2024’e galibiyetle başlamayı başaran Slovakya ve Romanya, geçen hafta aldıkları mağlubiyetle gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. harika başlangıçlar yapan ve gruptan çıkmak için galibiyet arayan iki takımda, Avrupa Şampiyonası’nda ilk hafta gösterdiği etkiyi bir kez daha göstermeyi başaracak ve 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 125.000