sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.06.2024

İddaa fikstüründe 25 Haziran Salı akşamı yer alan EURO 2024 mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

İngiltere – Slovenya: H1, 1.61 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024 C Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran İngiltere, kazanması halinde diğer maçların sonuçlarını beklemeden Son 16 biletini cebine koyma şansına sahipken, mağlup olması halinde ise grup aşamalarını 3. sırada bitirme tehlikesiyle karşı karşıya. Slovenya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Gareth Southgate ve öğrencileri, ilk hafta Sırbistan karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, geçen hafta Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Danimarka karşısında kazanarak liderliği garantileme şansını değerlendirmeyi başaramayan İngiltere, 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. Elemelerden itibaren namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza gelen ve EURO 2024’te yenilgi almadan yoluna devam eden İngiltere, Slovenya karşısında favori taraf. Gareth Southgate ve öğrencilerinin bu hafta kazanmaktan başka şansı yok. Danimarka ve Sırbistan karşısında sahadan beraberliklerle ayrılan Slovenya, zayıf halkalardan biri olarak gösterildiği EURO 2024’te, liderlik ve gruptan çıkma şansını son haftaya taşıdı. Matjaz Kek ve öğrencileri, Danimarka karşısında 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalarken, Sırbistan karşısında ise 1-0’lık üstünlüğünü son saniye golüyle koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. İngiltere karşısında galibiyete ihtiyacı olan Slovenya’nın, lider ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Kazanması halinde gruptan lider çıkma şansına sahip olan Slovenya, zorlu br sınav verecek. Elemelerde ve grupta namağlup bir performans ortaya koyan ve turnuva öncesi şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen İngiltere karşısında, işlerinin oldukça zor olduğunu söyleyelim. İngiltere son haftaya lider girmeyi başarırken, henüz liderlik koltuğunu garantileyemedi. Slovenya karşısında galibiyete ihtiyacı olan İngiltere, beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Slovenya karşısında rahat bir galibiyetle, liderlik ipini göğüsleyecektir.

Danimarka – Sırbistan: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 50.00 (Bets10); Danimarka, EURO 2024’te galibiyetle henüz tanışmayı başaramasa da, maç kaybetmedi. Açılış haftasında Slovenya ile karşı karşıya gelen Kasper Hjulmand ve öğrencileri, elemelerde beraber mücadele ettiği ve lider olarak geçmeyi başardığı rakibine karşı 1-0’lık üstünlüğü yakalamasına rağmen, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. İngiltere gibi güçlü bir rakibe Avrupa Şampiyonası’nda sergilenen futbol, Danimarka adına Son 16 umutlarını korumayı sağladı diyebiliriz. Sırbistan karşısında kazanması halinde diğer maçın sonucunu beklemeden gruptan çıkmayı başaracak olan Danimarka, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Hjulmand’ın öğrencileri grupta son maçı kazanarak, Son 16 Turu’na namağlup çıkmak için sahada olacak. Danimarka istediği başlangıcı yapamasa da, son maçta galibiyet adına olumlu sinyaller verdi. Luka Jovic son saniyede attığı golle, Sırbistan’ı ipten aldı. EURO 2024’e iyi bir başlangıç yapamayan Sırbistan, açılışı İngiltere karşısında 1-0’lık mağlubiyetle yaptı. İngiltere’den 1 puan alacak fırsatları yakalamasına karşın, Dragan Stojkovic’in öğrencileri, son vuruşlarda etkili olamadı. Geçen hafta ise Slovenya karşısına çıkan Sırbistan, maça bir kez daha iyi bir başlangıç yapamadı. Karşılaşmanın 69. dakikasında 1-0 geriye düşen ekip, bitime saniyeler kala Jovic’in golüyle 1 puanı aldı ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Danimarka karısında kazanmaktan başka şansı kalmayan Sırbistan, ilk 2 haftadan sahadan beraberliklerle ayrılan ve gruptan çıkma iddiası devam eden rakibine karşı, zorlu bir mücadele verecek. İki takımda Son 16 hayalleriyle sahaya çıkarken, Sırbistan ilk 2 hafta performansıyla şansı daha düşük olan taraf olarak gösteriliyor. Danimarka ile Sırbistan, EURO 2024’te son haftaya kazanmak zorunda çıkıyor. Galibiyete ve gole ihtiyacı olan iki takımda, kazanması halinde Son 16 biletini cebine koyma şansına sahip. Galibiyete ihtiyacı olan Danimarka ile Sırbistan, 90 dakika sonunda iyi hücum performansları sergileyecek ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

Fransa – Polonya: KGVAR, 1.88 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024’te grupların son haftasına girilirken, Fransa yaptığı başlangıçla beklentilerin altında kaldı. İlk hafta Avusturya karşısında fazlasıyla zorlanan ve Wöber’in kendi kalesine attığı tek golle galip gelmeyi başaran Fransa, geçen hafta ise Hollanda ile golsüz berabere kaldı. Hollanda karşısında liderlik koltuğuna oturma fırsatını değerlendiremeyen Didier Deschamps’ın öğrencileri, işini son maça bıraktı. Polonya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Fransa, gruplar sona ererken artık oyun gücünü göstermek istiyor. Liderliği averajla Hollanda’ya kaptıran Fransa, grupta henüz puan alamayan Polonya karşısında rahat bir galibiyetle, gruptan lider çıkmak istiyor. İlk maçta Mbappe talihsiz bir sakatlık yaşarken, ikinci maçta forma giymedi ve Fransa gol yollarında etkisiz kaldı. Galibiyete ihtiyacı olan Fransa, zor günleri geride bırakabilecek güce sahip. Son maçta Fransa ile karşılaşacak olan Polonya, bu maçı kazanıp diğer maçların sonuçlarını beklemek zorunda. Ancak, Avusturya ile aralarında hem 3 puan hem de 3 averaj farkı bulunuyor. En iyi üçüncüler arasına girebilmek için Fransa’yı yenmek zorunda olan Polonya, ilk 2 haftada Fransa ve Avusturya mağlubiyetlerinden kurtulamadı. Kalesinde 5 gole engel olamayan ve rakip fileleri 1 kez havalandırabilen Michal Probierz’in öğrencileri, Avrupa Şampiyonası’na kabus gibi bir başlangıç yaptı. İlk 2 hafta sonunda, Fransa karşısında işleri oldukça zor. İyi bir futbol sergilemekten uzak kalan Polonya, liderlik hedefiyle sahaya çıkan Fransa karşısında mucize arayacak. Turnuvayı büyük ölçüde noktalayan Polonya, EURO 2024’te güven vermekten çok uzakta. Robert Lewandowski sakatlıktan dönerken, son maça ilk 11’de başlaması bekleniyor. Mbappe’nin yokluğunda skor üretmekte zorlanan Fransa, yıldız golcünün dönüşüyle birlikte kazanarak, gruptan lider çıkmak istiyor. Polonya ise Lewandowski’nin yokluğunda mağlubiyetlerden kurtulamadı ve son hafta mucize aramak zorunda kaldı. Grubun son haftasında iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.78

Bets10 Bahis Oranı: 125.000