UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Fransa Polonya Maç Tahmini 25.06.2024

EURO 2024 B Grubu‘nda son haftaya girilirken, Fransa ile Polonya karşı karşıya geliyor. İddaa fikstüründe 25 Haziran Salı akşamı yer alan mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Fransa galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.70, Polonya galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin EURO 2024’te sunduğu özel oran fırsatlarında ise Fransa – Polonya maçında KGVAR seçeneğini tercih edenler, Avrupa Şampiyonası’nda 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Fransa Galibiyet Hedefinde

EURO 2024’te grupların son haftasına girilirken, Fransa yaptığı başlangıçla beklentilerin altında kaldı. İlk hafta Avusturya karşısında fazlasıyla zorlanan ve Wöber’in kendi kalesine attığı tek golle galip gelmeyi başaran Fransa, geçen hafta ise Hollanda ile golsüz berabere kaldı. Hollanda karşısında liderlik koltuğuna oturma fırsatını değerlendiremeyen Didier Deschamps’ın öğrencileri, işini son maça bıraktı. Polonya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Fransa, gruplar sona ererken artık oyun gücünü göstermek istiyor. Liderliği averajla Hollanda’ya kaptıran Fransa, grupta henüz puan alamayan Polonya karşısında rahat bir galibiyetle, gruptan lider çıkmak istiyor. İlk maçta Mbappe talihsiz bir sakatlık yaşarken, ikinci maçta forma giymedi ve Fransa gol yollarında etkisiz kaldı. Galibiyete ihtiyacı olan Fransa, zor günleri geride bırakabilecek güce sahip.

Polonya Mucize Arayacak

Son maçta Fransa ile karşılaşacak olan Polonya, bu maçı kazanıp diğer maçların sonuçlarını beklemek zorunda. Ancak, Avusturya ile aralarında hem 3 puan hem de 3 averaj farkı bulunuyor. En iyi üçüncüler arasına girebilmek için Fransa’yı yenmek zorunda olan Polonya, ilk 2 haftada Fransa ve Avusturya mağlubiyetlerinden kurtulamadı. Kalesinde 5 gole engel olamayan ve rakip fileleri 1 kez havalandırabilen Michal Probierz’in öğrencileri, Avrupa Şampiyonası’na kabus gibi bir başlangıç yaptı. İlk 2 hafta sonunda, Fransa karşısında işleri oldukça zor. İyi bir futbol sergilemekten uzak kalan Polonya, liderlik hedefiyle sahaya çıkan Fransa karşısında mucize arayacak. Turnuvayı büyük ölçüde noktalayan Polonya, EURO 2024’te güven vermekten çok uzakta. Robert Lewandowski sakatlıktan dönerken, son maça ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Fransa – Polonya Maç Bilgileri

Fransa – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Dayot Upamecano, Jules Kounde, William Saliba, Theo Hernandez, Eduardo Camavinga, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Ousmane Dembele, Marcus Thuram.

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Karol Swiderski, Jakub Kiwior, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Szymon Zurkowski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karow Swiderski, Adam Buksa.

İddaa Tahmini

Mbappe’nin yokluğunda skor üretmekte zorlanan Fransa, yıldız golcünün dönüşüyle birlikte kazanarak, gruptan lider çıkmak istiyor. Polonya ise Lewandowski’nin yokluğunda mağlubiyetlerden kurtulamadı ve son hafta mucize aramak zorunda kaldı. Grubun son haftasında iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramadı ve Polonya karşısında 1 puanla yetinerek, liderliği Avusturya’ya kaptırdı. Ev sahibi Mbappe’nin golüyle öne geçerken, Polonyai se beraberliği Robert Lewandowski’nin golüyle yakaladı. Kazananları tebrik ederiz.