UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Fransa Polonya İddaa Tahmini 25.06.2024

EURO 2024 D Grubu 3. Maçlar heyacanı devam ediyor. Fransa ile Polonya’nın karşı karşıya geleceği mücadeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Fransa bugün Polonya karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fransa galibiyetine 1.30, beraberlik tercihine 5.70, Polonya galibiyetine 11.00 oran veriyor. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fransa Beklentilerin Altında Kaldı

Fransa EURO 2024 grubunda oynadığı ilk 2 maçta 4 puan topladı. İlk maçta Avusturya’yı 1-0 mağlup etmeyi başaran Fransa, grubun ikinci maçında ise Hollanda ile yenişemedi. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. EURO 2024’e pek istediği gibi bir giriş yapamayan Fransa hücumda da üretkenlik konusunda sıkıntı yaşıyor. İlk 2 maçta Didier Deschamps’ın ekibi sahadan 1 gol atabildi. Grubun son maçında Polonya ile karşılaşacak olan Fransa maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Fransa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya’nın Puanı Yok

Polonya adına EURO 2024 macerası pek iyi başlamadı. Michal Probierz’in öğrencileri grupta ilk 2 maç sonunda puan almayı başaramadı. Grubun ilk maçında Hollanda’ya 2-1 kaybeden Polonya, 2. maçta ise Avusturya karşısında 3-1 kaybetti. Geriye düştükleri maçta Piatek’in golüyle beraberliği buldular ama ikinci yarıda yediği gollerle puan alamayan Polonya’nın gruptan çıkma şansı iyice azaldı. İlk 2 şansları yok, en azından en iyi 3. olarak gruptan çıkma istiyorlar ama bunun için öncelikle Fransa’yı mağlup etmeleri şart. Maç öncesinde Polonya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa – Polonya Maç Bilgileri

Fransa – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor kanalından Türkiye saati ile 19:00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Dayot Upamecano, Jules Kounde, William Saliba, Theo Hernandez, Eduardo Camavinga, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Ousmane Dembele, Marcus Thuram

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Karol Swiderski, Jakub Kiwior, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Szymon Zurkowski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karow Swiderski, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Fransa grupta oynadığı ilk 2 maç sonunda 4 puan topladı. Deschamps’ın ekibinden beklentiler büyük ama 2 maç sonunda da rakiplerine çok fazla üstünlük kuramadılar. Avusturya’yı tek golle geçen Fransa, Hollanda ile de golsüz berabere kalmıştı. Polonya ise grupta puansız olarak son sırada bulunuyor. Hollanda’ya 2-1, Avusturya’ya ise 3-1 kaybeden Polonya puansız. Bugün kazanırlarsa, gruptan en iyi 3. olarak çıkma şansları var. Franasa kazanırsa, adını son 16 turuna yazdıracak. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında goller konuşur. Hem Fransa hem de Polonya skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa yine puan kaybetti. Son sıradaki Polonya ile 1-1 berabere kaldılar ama gruptan çıkmayı başardılar.