UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Danimarka Sırbistan Maç Tahmini 25.06.2024

Danimarka ile Sırbistan, EURO 2024‘te karşı karşıya geliyor. C Grubu son hafta mücadelesi 25 Haziran Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Allianz Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Danimarka galibiyetine 2.28, beraberliğe 3.55, Sırbistan galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran kampanyasında ise 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, Danimarka – Sırbistan mücadelesinde, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Danimarka Maç Kaybetmedi

Danimarka, EURO 2024’te galibiyetle henüz tanışmayı başaramasa da, maç kaybetmedi. Açılış haftasında Slovenya ile karşı karşıya gelen Kasper Hjulmand ve öğrencileri, elemelerde beraber mücadele ettiği ve lider olarak geçmeyi başardığı rakibine karşı 1-0’lık üstünlüğü yakalamasına rağmen, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. İngiltere gibi güçlü bir rakibe Avrupa Şampiyonası’nda sergilenen futbol, Danimarka adına Son 16 umutlarını korumayı sağladı diyebiliriz. Sırbistan karşısında kazanması halinde diğer maçın sonucunu beklemeden gruptan çıkmayı başaracak olan Danimarka, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Hjulmand’ın öğrencileri grupta son maçı kazanarak, Son 16 Turu’na namağlup çıkmak için sahada olacak. Danimarka istediği başlangıcı yapamasa da, son maçta galibiyet adına olumlu sinyaller verdi.

Sırbistan Kazanmak Zorunda

Luka Jovic son saniyede attığı golle, Sırbistan’ı ipten aldı. EURO 2024’e iyi bir başlangıç yapamayan Sırbistan, açılışı İngiltere karşısında 1-0’lık mağlubiyetle yaptı. İngiltere’den 1 puan alacak fırsatları yakalamasına karşın, Dragan Stojkovic’in öğrencileri, son vuruşlarda etkili olamadı. Geçen hafta ise Slovenya karşısına çıkan Sırbistan, maça bir kez daha iyi bir başlangıç yapamadı. Karşılaşmanın 69. dakikasında 1-0 geriye düşen ekip, bitime saniyeler kala Jovic’in golüyle 1 puanı aldı ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Danimarka karısında kazanmaktan başka şansı kalmayan Sırbistan, ilk 2 haftadan sahadan beraberliklerle ayrılan ve gruptan çıkma iddiası devam eden rakibine karşı, zorlu bir mücadele verecek. İki takımda Son 16 hayalleriyle sahaya çıkarken, Sırbistan ilk 2 hafta performansıyla şansı daha düşük olan taraf olarak gösteriliyor.

Danimarka – Sırbistan Maç Bilgileri

Danimarka – Sırbistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Victor Kristansen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Rasmus Höjlund, Alexander Bah.

Sırbistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Strahinja Pavlovic, Nemanja Stojic, Nikola Milenkovic, Filip Mladenovic, Andrija Zivkovic, Ivan Ilic, Sergej Milinkovic-Savic, Sasa Lukic, Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic.

İddaa Tahmini

Danimarka ile Sırbistan, EURO 2024’te son haftaya kazanmak zorunda çıkıyor. Galibiyete ve gole ihtiyacı olan iki takımda, kazanması halinde Son 16 biletini cebine koyma şansına sahip. Galibiyete ihtiyacı olan Danimarka ile Sırbistan, 90 dakika sonunda iyi hücum performansları sergileyecek ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol sesinin çıkmadığı EURO 2024 mücadelesinde, Danimarka aldığı beraberlikle İngiltere ile birlikte gruptan çıkmayı başardı. Sırbistan ise kazanmak zorunda çıktığı maçta puan kaybından kurtulamadı ve Avrupa Şampiyonası’na veda etmek zorunda kaldı.