UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Danimarka Sırbistan İddaa Tahmini 25.06.2024

EURO 2024 C Grubu 3. Maçında Danimarka, Sırbistan karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de TRT SPOR kanalından takip edebilirsiniz.

Danimarka ve Sırbistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Danimarka kazanır 2.22, beraberlik 3.55, Sırbistan kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 2.5 ÜST tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Danimarka’dan Sürpriz Beraberlik

Danimarka grupta 2 puana sahip. Kasper Hjulmand’ın öğrencileri ilk maçta Slovenya ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu beraberliğin ardından da İngiltere ile 1-1 berabere kaldılar. EURO 2024’ün favorileri arasında gösterilen İngiltere karşısında iyi bir direnç göstererek 1 puan alan Danimarka moralli. Grubun son maçında ise Sırbistan ile karşılaşacaklar. Danimarka bugün kazanırsa, son 16 turuna adını yazdırmayı başaracak. Maçın favorisi olarak gösterilen Danimarka’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sırbistan Son Sırada

Sırbistan’dan grupta beklentiler büyüktü ama gösterdikleri performans ile sınıfta kaldılar. EURO 2024 grubunda ilk 2 maçta sadece 1 puan alabilen Sırbistan son sırada yer alıyor. Dragan Stojkovic’in ekibi lk maçta İngiltere’ye 1-0 kaybetmişti. Bu yenilginin ardından ise Slovenya karşısında son dakikada buldukları golle 1 puanı kurtardılar. Son sırada ye ralan Sırbistan’ın gruptan çıkabilmesi için kazanması da yetmiyor. Danimarka’nın puan kaybını bekleyecekler. En iyi 3. olarak gruptan çıkma ihtimallerinin de bulunduğunu belirtmekte fayda var. Maç öncesinde Sırbistan’da Filip Kostic’in sakatlığı sürüyor.

Danimarka – Sırbistan Maç Bilgileri

Danimarka – Sırbistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmayı saat 22.00’de TRT SPOR kanalından takip edebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sırbistan’da Filip Kostic’in sakatlığı sürüyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Victor Kristansen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Rasmus Höjlund, Alexander Bah

Sırbistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Strahinja Pavlovic, Nemanja Stojic, Nikola Milenkovic, Filip Mladenovic, Andrija Zivkovic, Ivan Ilic, Sergej Milinkovic-Savic, Sasa Lukic, Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Danimarka maçın favorisi ama ilk 2 maçta kalelerini gole kapatamadılar. Gruptan çıkmaları için de kazanmaları gerekiyor ama Sırbistan kolay teslim olmayacaktır. Stojkovic’in ekibi ilk 2 maçtan sadece 1 puan çıkartabildi. Slovenya karşısında son saniyedeki golle umutları son maça taşıdılar. Her iki takımında galibiyete ihtiyacı var. Taraf bahsi yerine gollere yöneleceğim. 90 dakika sonunda en az 3 gol beklentim var. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi.