UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Çekya Türkiye Maç Tahmini 26.06.2024

EURO 2024 F Grubu‘nda son haftaya Son 16 umutlarıyla giren Çekya ile Türkiye kozlarını paylaşıyor. Dev maç 26 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Çekya galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.35, Türkiye galibiyetine ise 2.88 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan öze oran fırsatlarında ise Çekya – Türkiye maçında 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, Avrupa Şampiyonası’nda 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Çekya Henüz Galibiyetle Tanışmadı

EURO 2024 F Grubu’nda son haftaya 1 puanla giren Çekya’nın, Türkiye karşısında kazanmaktan başka şansı kalmadı. Avrupa Şampiyonası’nda açılışı grupta liderliğin en büyük favorisi Portekiz karşısında yapan Ivan Hasek ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maç boyunca Portekiz oyuna hükmeden taraf olurken, sürpriz bir golle öne geçmeyi başarmasına rağmen Çekya mağlubiyetten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta ise Gürcistan karşısında ya tamam ya devam niteliğinde bir sınav veren Ivan Hasek’in öğrencileri, 1-0 geriden gelerek Patrik Schick’in golüyle skora eşitliği getirdi ve umutlarını son haftaya taşıdı. Gürcistan karşısına favori olarak çıkan Çekya, kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düştü. Portekiz ve Gürcistan karşısında iyi bir oyun sergilemekten uzak kalan ve 180 dakika boyunca duran toplarda etkili olmaya çalışan Çekya, 1 puanla üst tura çıkma fırsatına sahip olan Türkiye karşısında galibiyet arayacak.

Türkiye Portekiz Karşısında Dağıldı

Türkiye cephesinde EURO 2024 birbirinden güzel gollerle rüya gibi başlarken, Portekiz mağlubiyetiyle kabusa dönüştü. İlk hafta Gürcistan karşısına yapılan tüm savunma hatalarına rağmen, Arda Güler ve Mert Müldür’ün enfes goller attığı maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardılar. 3 puanı cebine koyarak devam eden Kırmızı Beyazlılar, Arda Güler, Mert Müldür ve Kenan Yıldız’ın kulübede başladığı Portekiz maçından ise 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Portekiz’e karşı hem savunmada çok büyük hatalar yapan hem de rakip kalede etkili olmakta zorlanan Türkiye cephesinde, teknik adam Vincenzo Montella’nın kadro tercihi büyük eleştiri topladı. Çekya karşısında grubu son maçına çıkacak olan Türkiye, kaybetmemsi halinde Son 16 biletini cebine koyacak. Portekiz mağlubiyetine rağmen hala büyük bir avantaja sahip olan Milliler, bu şansı kaçırmak istemiyor. Samet ve Abdülkerim ikilisi kadroda yer almazken, Türkyie yeni bir savunma kurgusuyla sahaya çıkacak.

Çekya – Türkiye Maç Bilgileri

Çekya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Volksparks Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye cephesinde Mert Günok, Samet Akaydın sakatlıkları nedeniyle, Abdülkerim Bardakçı ise kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Tomas Holes, David Zima, Martin Vitik, David Doudera, Michal Sadilek, Lukas Masopust, Lukas Provod, Tomas Soucek, Adam Hlozek, Patrik Schick.

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

İddaa Tahmini

Çekya ve Türkiye, EURO 2024’te savunma zafiyetleriyle dikkat çekti. 2 maçta da kalesini gole kapatmayı başaramayan taraflar, bu hafta Son 16 bileti için sahaya çıkıyor. Gruptan çıkma umutları devam eden ve kader maçına çıkacak olan Çekya ile Türkiye’nin mücadelesinde, bol gol izleyeceğimizi ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, 2.5 gol barajı aşıldı. Türkiye cephesinde galibiyeti getiren goller Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’dan gelirken, Çekya ise Antonin Barak’ın kırmızı kartıyla 20. dakikada 10 kişi kaldı ve Tomas Soucek’in golü mağlubiyete engel olmadı. Kazananları tebrik ederiz.