UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Çekya Türkiye İddaa Tahmini 26.06.2024

EURO 2024 F Grubu son maçında, Çekya ile Türkiye kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Çekya ile Türkiye takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Çekya galibiyetine 2.55, beraberlik tercihine 3.40, Türkiye galibiyetine ise 2.85 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 50.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Çekya’nın Galibiyeti Yok

Çekya’nın grupta oynadığı 2 maçta da galibiyeti bulunmuyor. Grubun ilk maçında Portekiz karşısında öne geçtikleri maçı 2-1 kaybetmişlerdi. Bu mağlubiyetin ardından Gürcistan ile de 1-1 berabere kalan Çekya ilk 2 maçta istediği sonuçları alamadı. Gürcistan karşısında alınan 1 puan ile gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. Bugün Türkiye ile karşılaşacak olan Çekya kazanması halinde grubu 2. sırada tamamlayacak ve son 16 turuna çıkacak. Maç öncesinde Çekya’da golcü Patrick Schick’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Türkiye Direnç Gösteremedi

Türkiye EURO 2024 macerasına 3 puan ile başlamıştı. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden Milliler, tarihinde ilk kez bir Şampiyona’ya galibiyet ile başlamış oldu. Bu galibiyet ile 2. sıraya yerleşen Türkiye, grubun 2. maçında lider Portekiz’e 3-0 kaybetti. Güçlü rakibine karşı direnç gösteremeyen Türkiye son maçta Çekya ile karşılaşacak. Türkiye’nin Çekya karşısında 1 puan alması halinde son 16 turuna katılacağını belirtelim. Mağlubiyette ise en iyi 3. olma şansı var ama diğer gruplarda oynanacak maçların sonuçlarına bakılması gerekecek. Karşılaşma öncesinde Türkiye’de Abdülkerim Bardakçı kart cezalısı.

Çekya – Türkiye Maç Bilgileri

Çekya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Volksparks Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çekya’da golcü Patrick Schick’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Türkiye’de Abdülkerim Bardakçı kart cezalısı.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Tomas Holes, David Zima, Martin Vitik, David Doudera, Michal Sadilek, Lukas Masopust, Lukas Provod, Tomas Soucek, Adam Hlozek, Mojmir Chytil

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

İddaa Tahmini

Çekya grupta 3. Sırada yer alıyor. Oynadıkları 2 maçta sadece 1 puan alabildiler. İlk maçta Portekiz’e 2-1 kaybeden Çekya, grubun 2. Maçında ise Gürcistan ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Türkiye ise grubun ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 ile geçmişti. Bu galibiyetin ardından Portekiz karşısında ise direnç gösteremeyen Türkiye rakibine 3-0 kaybetti. Montella’nın ekibine bugün alacağı 1 puan, son 16 turuna katılmak için yeterli olacak. Çekya favori gösteriliyor ama kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Her iki takımında gol bulacağı çekişmeli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 146

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye grupta 2. galibiyetini aldı. 10 kişi kalan Çekya’yı 2-1 mağlup ederek grubu 2. sırada tamamlayan Türkiye, son 16 turunda Avusturya ile eşleşti.