UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hırvatistan İtalya Maç Tahmini 24.06.2024

TRT 1 ekranlarından 24 Haziran Pazartesi akşamı naklen yayınlanacak olan EURO 2024 B Grubu son hafta mücadelesinde, Hırvatistan ile İtalya karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Leipzig Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Hırvatistan galibiyetine 3.15, beraberliğe 3.30, İtalya galibiyetine ise 2.42 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’te hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Hırvatistan – İtalya mücadelesinde, 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Hırvatistan Beklentilerin Atlında Kaldı

Hırvatistan için EURO 2024 zorlu geçiyor. Turnuvaya İspanya karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetle başlayan Zlatko Dalic’in ekibi, ikinci maçında Arnavutluk’la 2-2 berabere kaldı. İlk maçta tecrübeli kadrosuyla sahaya çıkan Hırvatistan, bekleneni veremedi. Arnavutluk karşısında ise 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçmelerine rağmen, son dakikada yedikleri golle sahadan beraberlikle ayrıldılar. Artık son maçta İtalya karşısında mutlak galibiyet almaları gerekiyor ve diğer maçın sonucunu beklemek zorundalar. Rakibi kendisi gibi kazanmak zorunda kalan Hırvatistan’ın, İtalya karşısında işi oldukça zor. İspanya ve Arnavutluk maçlarında sergiledikleri futbolla, Hırvatistan’ın turnuvaya iyi hazırlanmadığını gördük. Bu hafta toparlanmaktan başka şansları yok. Zor bir gruba düşen Dalic’in öğrencileri, oyun olarak güven vermeyi başaramazken, kadro kalitesiyle son maçtan zaferle çıkabilecek güçte.

İtalya İşini Son Maça Bıraktı

EURO 2024’ün B Grubu’nda mücadele veren İtalya, ilk 2 haftadan 3 puan çıkarabildi. Açılışı Arnavutluk karşısında 2-1’lik galibiyetle yapan Luciano Spalletti ve öğrencileri, yaptığı büyük hatayı kısa sürede telafi etmeyi başardı. Henüz 28. saniyede 1-0 geriye düşen Gök Mavililer, Alessandro Bastoni ve Nicolo Barella’nın golleriyle geri dönmeyi başardı. Arnavutluk karşısında maç boyunca topa tamamen hakim olan İtalya, İspanya karşısında ise oyunun büyük bir bölümünü kendi yarı sahasında kabul etti ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İlk haftanın aksine hücum hattında son derece etkisiz kaldıklarını ve maçın başından itibaren mağlubiyet sinyalleri verdiklerini söyleyelim. Bu hafta Hırvatistan karşısında kazanmaya ihtiyacı olan İtalya, 2. sırada son haftaya giriyor. Galibiyete ihtiyacı olan İtalya, Avrupa Şampiyonası’nda kader maçına çıkıyor.

Hırvatistan – İtalya Maç Bilgileri

Hırvatistan – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Leipzig Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovicü, Josip Stansıic, Josko Gravidol, Josip Sutalo, Borna Sosa, Lovro Majer, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Luka Ivanusec, Andrej Kramaric, Ante Budimir.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Alessandro Buongiorno, Francesco Acerbi, Jorginho, Federico Chiesa, Davide Frattesi, Nicolo Barella, Nicolo Zaniolo, Giacomo Raspadori.

İddaa Tahmini

Hırvatistan ile İtalya, gruba istediği başlangıcı yapamadı. Son haftada galibiyete ihtiyacı olan iki takımda, 3 puan parolasıyla sahaya çıkıyor. Kadro kalitesiyle turnuva öncesinde dikkat çekmesine rağmen, iki takımda henüz istediği etkiyi gösteremedi. Son şansını değerlendirmek isteyen Hırvatistan ile İtalya’nın mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan ikinci yarının hemen başında Luka Modric’in golüyle İtalya’ya karşı 1-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, İtalya ise 90. dakikada rakibine Mattia Zaccagni ile cevap verdi. Maçtan kazanan çıkmazken, EURO 2024’te Son 16 biletini alan taraf son saniye golüyle mağlubiyetten kurtulan İtalya oldu.